-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce oamenii nu trebuie sa stie asta: top 8 cauze ale aparitiei cancerului!


Publicitate

Acestea sunt 10 cauze tinute secrete, insa raspunzatoare cu aparitia cancerului. De ce se intampla asta? Pentru ca retelele farmaceutice isi doresc profit, iar medicamentele pentru tratarea cancerului aduc foarte multi bani...



1. Hormonii din carne si lapte:

Majoritatea animalelor domestice sunt hranite cu hormoni artificiali, pentru a creste productia de carne si lapte. Hormonii artificiali, duc la aparitia inflamatiilor, a cancerului si a altor boli.

2. Aluminiul din deodorant si antiperspirant

Majoritatea cazurilor de cancer mamar, sunt localizate aproape de axila, exact in zonele unde folosim antiperspirantul. Incercati sa va preparati propriul deodorant in casa.

3. Cosmeticele toxice

Pielea este cel mai mare organ al nostru, iar chimicalele din produsele cosmetice, sunt transportate catre celelalte organe, atunci cand le folosim. Incercati sa optati pentru tratamente preparate in casa.

4. Porumb si soia modificate genetic:

Majoritatea produselor din porumb sau soia, de pe piata, sunt modificate genetic. Incercati sa cumparati produse organice. Sunt mai scumpe, insa mult mai sanatoase!

5. Indulcitorii artificiali

Zaharul rafinat este un adevarat pericol, deoarece de cele mai multe ori este modificat genetic si creste rapid nivelul insulinei. Fructoza, indulcitorul intalnit in scurile dietetice, este responsabila cu aparitia si dezvoltarea cancerului. Contine colorant din caramel, cunoscut drept carcinogen . Incercati sa renuntati la produsele cu zahar sau cu indulcitor.

6. Apa cu fluor

Nu, acesta nu este un compus mineral natural, ci un poluant al apei, ce duce la scaderea sistemului imunitar. Incercati sa beti apa plata.

7. Alimente la conserva

Majoritatea alimentelor conservate, contin bisfenol-A. S-a demonstrat faptul ca acest compus este modificat genetic si determina aparitia cancerului cranian, in randul soarecilor.

8. Sapunuri, sampoane sau pasta de dinti

Ne intoarcem la produsele aplicate pe piele, par sau dinti. Parfumuri, coloranti si substante susceptibile de cancer. Exista un principiu „daca nu il poti manca, atunci nu il pune pe piele!”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog