-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Afinele pot trata boala de care sufera fiecare persoana, macar o data in viata


Publicitate

Pana acum, antibioticele erau singura optiune pentru tratarea infectiilor, insa oamenii de stiinta au descoperit faptul ca extractul din afine are aceleasi proprietati si ca poate inlocui cu brio antibioticul. Si asta nu este tot!

Conform revistei “Dental Tribune International”, afinele salbatice reprezinta un substitut al tuturor medicamentelor ce trateaza afectiunile dentare.



Cercetatorii din cadrul Universitatii Laval, din Canada, au testat eficacitatea extractelor din afinele salbatice, in ceea ce priveste bacteriile asociate afeciunilor dentare.

Acestia au descoperit faptul ca extractul este bogat in polifenoli si inhiba cu succes evolutia acestor bacterii. In plus, extractul din afine blocheaza moleculele ce implica inflamatiile.

Cercetatorii au concluzionat ca efectele antibacteriene si antiinflamatorii ale afinelor salbatice, reprezinta o noua varianta de tratare a afectiunilor dentare. Ei adauga si faptul ca acest extract sustine si accelereaza tratarea bolilor parodentale.

Parodontita

Parodontita este cea mai raspandita boala cronica a gingiilor, care duce in timp la caderea dintilor.

Primul semn al acestei boli este sangerarea gingivala. Cand se intampla acest lucru, va recomandm sa mergeti imediat la medicul dentist. Daca nu puteti opri sangerarea, gingiile se vor rosi, se vor inflama iar dintii vor incepe sa cada.

Cea mai importanta interventie este indepartarea tartrului si a placii dentare, deoarece reprezinta principalul motiv pentru aparitia gingivitei sau a parodontitei. Tartrul trebuie indepartat cel putin de 2 ori pe an.

Persoanele care nu isi trateaza parodontita, prezinta un risc mai mare de a dezvolta boli cardiace, osteoporoza si artrita reumatoida. Acest lucru se intampla datorita depunerii bacteriene.

Aceste bacterii ajung in sange, dupa care se raspandesc in tot organismul.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog