-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Unguent facut in casa, impotriva durerilor articulare!


Publicitate

Aceasta reteta ajuta la tratarea durerilor articulare. Nu aplicati o singura data, incercati sa repetati procedura 4-5 zile la rand.

Veti simti efectele dupa prima aplicare si daca nu, repetati pana cand durerea a disparut.

Acest unguent se prepara din ingrediente simple, ce se gasesc in orice bucatarie. Este foarte eficient, iar rezultatele se vad dupa prima aplicare.



Iata cum se prepara.

Cu totii am experimentat macar o data durerile articulare, iar persoanele peste 40 de ani au tendinta sa creada ca acest lucru este normal, deoarece impatranesc. Dar daca durerile apar in jurul varstei de 15-30 de ani?

Motivul este cu siguranta o trauma, o fractura, artrita sau reumatismul. Noi va oferim o reteta, care poate trata eficient durera.

Ingrediente:

- 1 lingurita de miere;
- 1 lingurita de mustar (preferabil iute);
- 1 lingurita sare;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu.

Preparare:

Amestecati totul bine, pana cand obtineti un preparat omogen. Puneti amestecul intr-un recipient din sticla.

Aplicare:

Masati zona dureroasa cu acest preparat, puneti o folie de plastic peste si inveliti totul intr-un prosop. Lasati sa actioneze 2 ore. Va recomandam sa folositi unguentul inainte de a merge la culcare. Clatiti dimineata!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog