-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oamenii de stiinta au descoperit ca fluorul determina aparitia hipotiroidiei, ducand astfel la depresie, crestere in greutate si nu numai...


Publicitate

Perceptia lumii incepe sa se schimbe in ceea ce priveste fluorizarea apei. Cel putin doua studii importante, au demonstrat in ultimii 3 ani, efectele devastatoare ale acestor chimicale.

Cercetatorii din cadrul Universitatii Kent, au condus un studiu important, cu privire la reactiile, pe care fluorul le are asupra sanatatii, atunci cand este parte a apei potabile.



Dupa ce au obtinut date, de la aproape toate sistemele de epurare din Anglia, oamenii de stiinta au descoperit faptul ca fluorul poate creste riscul aparitiei hipotiroidismului, avand simptome precum oboseala, obezitate si depresie.

Publicat in the Journal of Epidemiology and Community Health, studiul avea ca subiect, cea mai mare populatie analizata intr-un studiu..

Dupa ce au obtinut date de la 99% din populatia Angliei, cercetatorii au descoperit faptul ca persoanele ce consumau apa cu fluor, aveau cu 30% mai multe sanse sa dezvolte hipotiroidie.

Conform The Telegraph, acest lucru inseamna ca, peste 15,000 de oameni pot suferi de depresie, crestere in greutate, oboseala si afectiuni musculare.

“Per ansamblu, s-au intalnit cu 9% mai multe cazuri de disfunctii ale glandei tiroide, in locurile cu apa fluoridizata.” A mentionat Newsweek.

Trevor Sheldon, cercetator medical si decan in cadrul Scolii Hill York Medical, spunea ca:

“Acest studiu este foarte important, deoarece este destul de vast cat sa observe diferentele semnificative, intre sanatatea populatiei.

Sheldon, in trecut sustinea fluorul, insa acum este de parere ca nu mai avem niciun motiv sa glumim cu acest subiect.

Alte cercetari contrazic studiile de anul trecut, ce mentionau ca „fluorul imbunatateste sanatatea orala”.

Un studiu aparut in luna martie, a anului trecut, spunea ca nu exista nicio dovada clara, ca fluorul ar putea afecta sanatatea publica si ca nu exista diferente intre persoanele care consuma apa cu fluor si cele care nu o consuma.

Noile cercetari insa, mentioneaza ca numarul de cazuri de hipotiroidism in zonele cu apa fluorizata cresc dramatic.

“Diferenta dintre partea de vest, unde apa este cu fluor si Manchester, unde apa este curata, consta in faptul ca in partea de vest, numarul cazurilor de hipotiroidism este dublu.” Spune autorul studiului, Stephen Peckham.

Femeile sunt cu 15% mai predispuse sa dezvolte boli ale tiroidei

“Tiroida inactiva este foarte periculoasa si poate duce la probleme grave, pe termen lung. Cred ca trebuie luate masuri urgente in ceea ce priveste fluorul din apa, deoarece exista metode mult mai sigure de a mentine sanatatea orala.”

Hipotiroidismul este in primul rand o problema ce afecteaza femeile, deoarece s-a descoperit ca acestea sunt cu 15% mai predispuse sa dezvolte boli tiroidiene, decat barbatii. Studiile au aratat faptul ca fluorul, inhiba capacitatea tiroidei de a asimila iodul, un mineral esential pentru organismul uman.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog