-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum ne putem schimba nuanta parului, intr-un mod natural!


Publicitate

Femeile isi doresc sa fie frumoase si ingrijite in permanenta, iar culoarea parului este o adevarata provocare pentru ele. Pe langa faptul ca ajung sa cheltuie averi in saloanele de infrumusetare, parul incepe sa se degradeze in timp, pierzandu-si stralucirea si elasticitatea.

Noi ne-am gandit sa va prezentam azi, cateva metode naturale de vopsire a parului. Acestea sunt sigure, ieftine si eficiente.

Iata despre ce este vorba:

Schimbarea nuantei parului cu ajutorul musetelului

Daca va doriti un par blond-auriu, musetelul este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Trebuie sa preparati un decoct din 100 gr flori de musetel, la 1 litru de apa. Fierbeti pana ce apa scade la jumatate, lasati la racit, strecurati si spalati parul zilnic, timp de 9 zile.

Cojile de nuca

Acestea confera o nuanta de castaniu parului si mascheaza foarte bine parul alb.

Fierbeti 1 mana de coji de nuca verde, la 1 litru de apa. Lasati sa fiarba pana cand apa se injumatateste, asteptati sa se raceasca si clatiti parul, dupa spalare.

Sofranul

Daca va doriti o nuanta crem, luminoasa a parului, sofranul este cea mai buna alegere.

Puneti la macerat 150 gr flori proaspete, la 500 ml apa rece. Lasati sa actioneze 24 de ore, strecurati si tamponati parul cu preparatul obtinut. Parul va deveni blond deschis luminos, cu nuante de crem pal.

Ce spuneti. Merita incercat?

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog