-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Este oficial! Oamenii de stiinta au gasit leacul pentru cancer! Este vorba de jackfruit sau arborele de paine...


Publicitate

Un articol de Maria

Peste 1.36 millioane de oameni au fost diagnosticati anul trecut cu cancer de colon, in Statele Unite ale Americii. Acest tip de cancer este foarte greu de tratat, putand duce la complicatii majore. Exista totusi, o metoda naturala de a preveni si a trata cancerul de colon: jackfruit sau arborele de paine, este un arbore cultivat in multe locuri ale lumii.



Prevenirea cancerului de colon

Jackfruit-ul contine lignani, izoflavone, fitonutrienri si saponine. Toti acesti nutrienti au beneficii anticancerigene si ne protejeaza de radicalii liberi. Acestia din urma pot duce la aparitia cancerului sau a bolilor cronice.

Lignanii si izoflavonele

Conform mai multor studii, lignanii si izoflavonele scad riscul aparitiei cancerului endometrial. Un astfel de studiu a fost publicat in the National Cancer Institute, in anul 2006. Studiul avusese ca subiecti 500 de femei. Grupul care consumase jackfruit si alte fructe, avea o rata mai scazuta de aparitie a cancerului, decat celelalte grupuri.

Fitonutrientii

Fitonutrientii sunt substante gasite in mai multe plante. Sunt benefice sanatatii umane si previn aparitia anumitor boli. Daca suferiti de ulcer stomacal, aceasta planta va poate ajuta sa il tratati. In momentul de fata exista foarte multe studii, in curs de desfasurare, pentru descoperirea proprietatilor clare, in tratarea cancerului, a acestor fitonutrienti.

Saponinele

Conform unui studiu (Journal of Nutrition 1995), saponinele previn aparitia cancerului de colon. Un alt studiu arata faptul ca fitonutrientii induc stoparea mitotica, in cazul celulelor leucemice. Saponinele blocheaza celulele canceroase si stopeaza evolutia acestora.

Protejarea ADN-ului celular

Antioxidantii din arborele de paine, protejeaza ADN-ul celular de radicalii liberi si previn mutatia genetica. Acest fruct este de asemenea minunat in cazul eliminarii toxinelor, din tractul intestinal, reducand semnificativ riscul aparitiei cancerului de colon.

Intareste sistemul imunitar

Conform unui studiu, realizat pe soareci, zaharurile din pulpa acestui fruct imbunatatesc functia fagocitara, intarind sistemul imunitar.

Date nutritive

Daca si dumneavoastra va doriti sa reduceti riscul aparitiei cancerului colonorectal si sa va imbunatatiti sistemul imunitar, introduceti chiar azi acest fruct in dieta! Exista insa multe alte motive pentru care ar trebui sa il consumati:

• Contine o cantitate foarte mica de grasimi saturate si sodiu.

• Este bogat in Vitamina C, A, niacin, acid folic, tiamina si riboflavina.

• Contine foarte multe minerale precum: potasiu, magneziu, fier, zinc si seleniu.

• O cana cu suc de jackfruit garanteaza 11% din doza zilnica recomandata de fibre.

• O cana din acest suc continte 155 de calorii si are un gust minunat!

A, si inca ceva, aceasta planta a fost utilizata in medicina chinezeasca pentru tratarea efectelor adverse ale alcoolului!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog