-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cea mai buna cura naturala pentru tratarea hemoroizilor! Chiar si medicii au fost uimiti!


Publicitate

Cele mai des intalnite simptome includ dureri si sangerari in timpul scaunului, iritatii, inflamatii ale anusului si scurgeri anale. Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece in acest articol va vom invata cum puteti trata hemoroizii intr-un mod natural! Cu siguranta si dumneavoastra aveti aceste ingrediente in bucatarie, asa ca nu va ramane decat sa urmati cativa pasi simpli.




1. Sfecla:

Curatati sfecla si puneti-o la frigider. Aplicati cateva felii pe zona cu probleme, de 3 ori pe zi.

2. ALOE VERA:

Aloe vera este un ingredient natural, ce trateaza imediat hemoroizii. Actiunea sa antiinflamatorie, va scapa de simptomele hemoroizilor foarte repede. Daca suferiti de hemoroizi interni, taiati cateva bucatele de aloe si puneti la congelator, dupa care aplicati pe zona cu probleme. Pentru hemoroizii externi, aplicati doar gelul de aloe vera si lasati sa se usuce.

3. Cuisoare:

Iata ce aveti de facut: puneti cateva cuisoare, 3 catei de usturoi si 3 frunze de dafin, intr-un recipient cu apa. Puneti la fiert timp de 10 minute si inchideti focul. Strecurati si asteptati sa se raceasca. Aplicati pe zona cu probleme de 3 ori pe zi.

4. Musetel:

Musetelul este o planta gasita in orice gradina. Datorita proprietatilor sale, poate trata hemoroizii, reducand inflamatiile anale si ajutand la vindecare. Intr-un litru de apa, fierbeti o mana de musetel, timp de 10 minute. Lasati sa se raceasca si curatati zona cu probleme, ori de cate ori este necesar.

5. CARTOFI:

Puterea curativa a cartofilor este esentiala in tratarea hemoroizilor care sangereaza. Pasta de cartofi ajuta la reducerea inflamatiei si la vindecare. Taiati cartofii si faceti o pasta groasa. Aplicati pe zona cu probleme si asteptati sa se raceasca. Puteti repeta de mai multe ori, in decursul unei zile.

Speram ca acest articol sa va fie de folos. Nu uitati sa il impartasiti cu prietenii si familia!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog