Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

September 28, 2016

Cand faceti dus? Dimineata sau seara: diferenta va va surprinde!

Oamenii fac dus atunci cand au timp. De exemplu, oamenii care nu reusesc sa se trezeasca devreme dimineata, fac dus seara. Altii fac dus dimineata, dupa ce au facut sport sau exista oameni care nu tin cont de momentul cand fac dus- il fac atunci cand este nevoie.

Daca si dumneavoastra sunteti genul de persoana, care nu tine cont de momentul zilei, dupa ce veti citi acest articol, este posibil sa va schimbati optica. Conform Yahoo, decizia depinde de tipul de piele si stilul de viata. Aveti grija la aceste 3 aspecte si aflati daca este bine sa faceti dus dimineata sau seara.Piele uscata sau grasa

Daca aveti o piele grasa, probabil ca va curatati tenul dimineata, fie ca faceti dus sau nu. Daca aveti o piele uscata, un dus dimineata va usuca si mai tare pielea, asa ca evitati dusurile repetate si limitati-va doar la curatarea tenului.

Probleme cu somnul sau cu trezitul

Pentru unii oameni, un dus caldut, la finalul zilei, este tot ceea ce le trebuie pentru a se relaxa. Acesta este modul prin care se elibereaza de stresul acumulat pe durata zilei. Dusul energizeaza corpul si creste temperatura organismului, asa ca nu este tocmai ceea ce va trebuie inainte de culcare. Daca aveti probleme cu somnul, dusul de seara nu va ajuta deloc.

Senzatia de murdar

Dupa o zi plina, este posibil sa va simtiti extenuat si murdar. Daca se intampla asta, dusul este recomandat!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.