-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sfaturi din batrani pentru a spala tricotajele si tesaturile din lana.


Publicitate

Ne confruntam adesea cu probleme atunci cand vine vorba de spalarea sau intretinerea tricotajelor. Oare cum se spala tricotajele si tesaturile din lana? Cum facem sa le pastram moi, sa nu intre la apa sau sa nu se decoloreze?

Sursa: wikihow.com


Iata care sunt raspunsurile la aceste intrebari frecvente

Temperatura apei trebuie sa ramana aceeasi de la inceput pana la final, deoarece schimbarile bruste de temperatura fac tesatura din lana sa se stranga.

Sapunul, ca si detergentul, trebuie dizolvat mai intai in apa. Nu puneti niciodata detergentul direct pe obiectul spalat, deoarece acesta poate intra in lana si nu va mai iesi, imbacsind-o in acelasi timp.

Obiectele din lana trebuie spalate repede, asa ca nu le lasati sa stea prea mult in apa, iar in apa cu care clatiti, adaugati o lingura de otet.

Produsele din lana nu trebuie stoarse! Tot ce aveti de facut este sa le presati intre palme, apoi intr-un prosop gros. Uscati-le pe suprafete plane, ferite de orice sursa de caldura, intre doua tesaturi din panza si cu un prosop in interiorul lor. Calcati-le cat inca sunt umede, acoperite de o panza uscata sau de o carpa uda, daca s-au uscat prea tare.

Daca si dumneavoastra cunoasteti alte trucuri cu ajutorul carora spalati sau intretineti tesaturile din lana, asteptam sa ne scrieti!

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog