Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

August 13, 2016

Medicii ne explica de ce nu trebuie sa mai purtam lenjerie intima tanga!

Cea mai populara lenjerie intima, in randul femeilor, o reprezinta chilotii tanga, insa firmele producatoare nu au mentionat nicicand faptul ca acestia sunt foarte periculosi pentru sanatatea noastra.

Ginecologii sunt de parere ca acest tip de chilot, reprezinta o bomba cu ceas. Conform unor cercetari realizate in cadrul Universitatii din Columbia, prin intermediul lenjeriei tanga, bacteriile se dezvolta mult mai repede, in zonele intime.
Faptul ca au o suprafata foarte mica de material, ce poate comunica atat cu zona din fata, cat si cu cea din spate, poate reprezenta un factor rapid de infectare.

Daca va confruntati deja cu o astfel de infectie, incetati imediat sa mai purtati acest tip de lenjerie!

Conform Dr. Lei Milheiser, profesor la Stanford, un alt factor de risc il reprezinta materialul din care este confectionata lenjeria intima. Lenjeria sintetica poate duce la crearea unui mediu bacterian extins, in zona genitala.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.