-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Infectiile tractului urinar sunt tratate in totalitate, cu ajutorul unui singur ingredient.


Publicitate

Nu exista niciun dubiu, infectiile tractului urinar ne pot afecta grav calitatea vietii . Arsurile din timpul urinarii pot fi atat de dureroase, incat mersul la toaleta poate deveni un cosmar.

In mod normal, aceasta afectiune este tratata cu ajutorul antibioticelor, insa daca este mult prea grava, poate duce la afectarea rinichilor.

O varianta mult mai simpla si mult mai sigura de a trata aceasta afectiune, o reprezinta remediile naturale. Reteta pe care v-o prezentam mai jos este cea mai eficienta in tratarea infectiilor tractului urinar.

PATRUNJELUL SI INFECTIILE URINARE

Ceaiul de patrunjel este cel mai puternic antibiotic si cel mai bun diuretic natural. Patrunjelul ne scapa de durerile persistente din timpul urinarii. Pentru a prepara acasa ceaiul din patrunjel, aveti nevoie de:

  • 4 cescute cu apa
  • 4 lingurite patrunjel proaspat (tocat)

Preparare si administrare:

  1. Tocati bine patrunjelul.
  2. Fierbeti apa.
  3. Inchideti focul si adaugati patrunjelul.
  4. Lasati sa se aseze 20 de minute, dupa care strecurati.

Pentru rezultate imediate, beti cate 4 cesti de ceai, timp de cel putin 1 saptamana. Consumati intotdeauna ceaiul proaspat. Dupa doar 3 zile rezultatele vor fi vizibile. Continuati tratamentul alte 4 zile.

Daca acest articol v-a fost folositor, nu uitati sa il impartasisti cu familia si prietenii.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog