-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum scapam de bolile iernii!


Publicitate

Cele mai bune alimente, care ne mentin corpul sanatos, sunt usturoiul, ceapa si prazul. Usturoiul este alimentul care a fost folosit cel mai dres in tratarea afectiunilor si este un remediu excelent pentru tratarea inflamatiilor, racelilor sau infectiilor, intarind in acelasi timp sistemul imunitar.



Reteta de supa, prezentata mai jos, este poate cel mai complet preparat, pentru obtinerea beneficiilor usturoiului, la putere maxima.

Ingrediente: (4 portii)

• 26 catei de usturoi (nedecojiti)
• 2 linguri ulei de masline
• 2 linguri unt organic
• 1/2 lingura pudra de ardei rosu
• 1 lingurita turmeric
• 1/2 ceasca ghimbir proaspat
• 2 1/4 cesti ceapa taiata felii
• 1 1/2 lingurita cimbru
• 26 catei de usturoi curatati
• 1/2 ceasca lapte de cocos proaspat.
• 3 1/2 cesti supa din legume
• 4 lamai

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 360 grade. Puneti 26 de catei de usturoi nedecojiti intr-un bol si adaugati 2 linguri ulei de masline. Presarati sare si amestecati. Puneti compozitia intr-o tava si acoperiti cu folie. Puneti la cuptor, pana cand usturoiul devine auriu. Dureaza in jur de 45 de minute. Lasati apoi sa se raceasca, dupa care curatati usturoiul frecandu-l putin intre palme. Puneti totul intr-un bol.

Topiti usturoiul intr-o tigaie, la foc mediu. Puneti apoi ceapa, ghimbirul, turmericul si pudra de ardei. Lasati pe foc 6 minute.

Din cei 26 catei de usturoi decojiti, zdrobiti 12 si puneti-i de-o parte.

Puneti 14 catei de usturoi curatati, cei 12 zdrobiti si lasati la foc 3 minute.

Puneti peste, supa din legume, acoperiti si lasati sa fiarba 20 de minute. Adaugati laptele de cocos si mai lasati putin la foc.

La final, puneti cei 12 catei de usturoi si amestecati bine. Pentru aroma, stoarceti o lamaie si puneti zeama in supa. Nu uitati sa folositi condimente sanatoase!

Consumati-o fierbinte!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog