-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

FANTASTIC: Lipiti limba de bolta palatina si respirati timp de 60 de secunde. Efectele asupra corpului sunt uluitoare!


Publicitate

Suna ciudat, insa este adevarat! Exista mai multe metode de a respira. Incercati sa va atingeti bolta palatina cu limba si sa respirati. Persoanele care sufera de insomnie trebuie sa incerce asta! Poate ca vi se pare o nebunie, insa aveti incredere, chiar functioneaza! Va ajuta sa adormiti si imbunatateste sanatatea generala.



Daca aveti probleme cu insomnia, atunci aceasta tehnica va este de mare ajutor! Nu aveti nevoie de prescriptii medicale pentru a adormi!

Cum se face?

Trebuie doar sa invatati cum trebuie pozitionata limba si cum respirati. Aceasta metoda a fost descoperita de catre Dr. Andrew Weil.
Va elibereaza de stres.

Corpul dumneavoastra se va descarca de stres... Atingeti bolta palatina cu varful limbii si respirati.

Expirati

In momentul in care expirati, detensionati limba. Aceasta tehnica este cunoscuta si sub numele de tehnica de respiratie 4-7-8.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog