Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

August 9, 2016

Aceste insecte traiesc in patul dumneavoastra. Iata cum le puteti distruge imediat, intr-un mod natural!!!

Daca va bucurati de un program de somn normal, atunci ar trebui sa petreceti in jur de 8 ore in pat noaptea, ceea ce inseamna destul de mult timp. Astfel, este foarte important sa va asigurati ca aveti un somn de calitate.


Pentru a face asta, trebuie sa indepartati acarienii care convietuiesc cu dumneavoastra pe durata somnului. Acestia pot fi foarte periculosi deoarece pot duce la aparitia astmului sau alergiilor.

V-am spus ca se hranesc cu pielea dumneavoastra moarta?

Atunci cand faceti patul dimineata, imediat dupa ce va treziti, pastrati in asternut sute de acarieni, insa daca lasati la aerisit, acestia mor in contact cu aerul proaspat si razele soarelui.

Atunci cand dormim, cu totii transpiram, expertii fiind de parere ca o persoana transpira in jur de 1 litru pe noapte, reprezentand mediul perfect pentru acarieni.

Tot expertii au mentionat faptul ca in pat, exista aproximativ 1.5 milioane de acarieni si, asa cum am mentionat anterior, acestia respira si traiesc cu ajutorul transpiratiei si celulelor noastre moarte.

Fie ca va vine sau nu sa credeti, directorul Institutului Good Housekeeping, Carolyn Forte, spune ca este recomandat ca toti oamenii sa isi lase patul nefacut dimineata. Astfel cearsafurile se vor aerisi. Este mai bine sa faceti patul dupa micul dejun si sa schimbati lenjeria saptamanal.

Transformati-va dormitorul intr-un spatiu unde sa va petreceti bine noaptea si sa va treziti energici a doua zi.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.