-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

8 semne ca esti o persoana foarte perceptiva si sensibila la energiile din jur


Publicitate

Zi de zi, tot mai multi oameni afla ca fac parte din categoria empatilor (persoane care manifesta sentimente de compasiune fata de ceilalti) si ca sunt foarte sensibili la energiile si emotiile preluate din mediu.



Persoanele empatice, sau empatii, au o abilitate foarte bine dezvoltata de a intelege si trai starile emotionale ale celorlalte persoane. In aceasta categorie intra de regula persoanele cu un grad crescut de inteligenta sociala si cele care stiu instinctiv cum sa intervina ca sa isi ajute apropiatii in momentele de cumpana.

Este foarte important sa stii daca esti sensibil la energiile exterioare, deoarece astfel poti discerne mai usor daca incarcatura emotionala pe care o resimti iti apartine in intregime sau este preluata de la alte persoane din preajma ta. Daca esti o persoana foarte receptiva, nu este exclus ca gandurile, emotiile si trairile celor de langa tine sa interfereze cu propria ta energie interioara.

Iata principalele 8 caracteristici pe care le au in comun persoanele empatice si sensibile la energiile exterioare:

1) Traiesti emotiile si sentimentele altor persoane chiar si cand acestea nu se afla prin preajma

Daca esti o persoana foarte empatica, intri usor in rezonanta cu campurile energetice ale altor persoane chiar si cand acestea nu se afla prin preajma. Oricat de mare ar fi distanta dintre tine si cei dragi, tot reusesti sa le intuiesti si sa le preiei sentimentele si emotiile. Daca te incadrezi in acest tipar, este deosebit de important ca, din cand in cand, sa tragi aer in piept si sa faci un efort sa filtrezi energiile celorlalti de cele proprii.

Numai astfel te poti elibera din jugul suferintei altor oameni si te poti detasa mai mult de problemele si grijile care de fapt nu iti apartin.

2) Te simti coplesit in spatiile aglomerate

Nu te simti in largul tau in aglomeratie, ci preferi locurile intime, izolate, si singuratatea. Astfel te simti la adapost de negativitatea celor din jur.

3) Esti sensibil la lumina, sunete, mirosuri si atingeri

Nu iti plac spatiile puternic iluminate si ai simturile foarte bine dezvoltate. Fiind o persoana empatica, mintea iti este foarte bine racordata la corpul fizic, astfel ca esti foarte receptiv la toti stimulii din jur, fie palpabili, fie invizibili. Preiei cu usurinta atat energiile electromagnetice cat si informatiile senzoriale.

4) Ai o putere buna de anticipatie

Pur si simplu „stii” unele lucruri fara sa ai vreun motiv logic. Cu alte cuvinte, ai o intuitie foarte bine dezvoltata si poti prelua si prelucra usor informatiile inaccesibile altora. De exemplu, este de ajuns sa vezi o persoana o data ca sa iti dai seama daca ai de a face cu o persoana bine-intentionata sau cu un prefacut.

5) Cei din jur te considera o persoana hipersensibila

Prietenii si cunoscutii iti repeta intruna ca esti hipersensibil. Gandesti, simti si traiesti unele lucruri la un nivel mult mai profund decat altii.

6) Citesti oamenii foarte usor si iti dai seama imediat cand cineva te minte

Dezlegi cu usurinta semnalele non-verbale si iti creezi imediat o imagine mentala a emotiilor, dispozitiei si starii psihice a celor din apropierea ta. Cand cineva te minte, iti dai seama imediat de asta din tonul vocii si din modificarile de vibratie din campul energetic al persoanei respective. Un bun empat este totodata un bun detector de minciuni.

7) Te ravasesc foarte usor actele de violenta

Nu tolerezi si nu rezisti sa privesti acte de violenta la televizor sau in filme, deoarece te transpui imediat in pielea celor care sufera. Chiar daca violenta este simulata, efectul pentru tine este acelasi.

8) Ai o intuitie foarte buna in privinta vampirilor emotionali

Eviti sa intretii relatii cu persoanele care te storc de energie. Ai un talent innascut de a identifica vampirii emotionali si stii sa te feresti de ei. Campul tau energetic actioneaza precum un scut impotriva persoanelor care cauta sa iti paraziteze energiile vitale.

Nu este deloc usor sa fii un empat, mai ales atunci cand te pui fara sa eziti in postura de salvator si iti oferi inima pe tava oamenilor care simti ca au nevoie de ajutor. Dar nu te teme, esti mai mult decat un simplu burete de energie. Esti inzestrat si cu multa forta, ratiune si vointa proprie. Nu ezita sa accesezi aceasta forta interioara ca sa te desprinzi de persoanele care te tulbura si sa iti revendici propriul camp energetic.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog