-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum poti avea mainile hidratate si frumoase!


Publicitate

Fie ca ne aflam in sezonul rece sau in cel cald, mainile noastre au de suferit iar pielea se degradeaza cu usurinta daca nu este ingrijita asa cum trebuie.

Pe piata exista numeroase tratamente si creme care promit sa ne redea frumusetea mainilor, insa pretul poate fi destul de mare iar efectul nu este intotdeauna cel pe care il asteptam.

Asa cum v-am obisnuit, noi va oferim remediul apeland la natura.

Iata cateva sfaturi, care speram sa va sara in ajutor.

1. Putem mentine mainile albe daca le masam cu piure de cartofi, amestecat cu putin lapte dulce.

2. Pentru ca mainile sa redevina albe, acestea trebuie masate cu o pasta preparata dintr-un cartof fiert, amestecat cu o lingurita de glicerina si cu zeama de la o jumatate de lamaie. Puteti depozita pasta intr-un recipient din sticla, in frigider, timp de 3-4 zile.

3. Mainile crapate pot fi tratate cu ajutorul urmatoarei retete: fierbeti 300 gr de coaja de stejar intr-un litru de apa, timp de 30 de minute. Dupa ce s-a racit putin, introduceti mainile in acest decoct si asteptati timp de 20 de minute. Puteti repeta acest procedeu chiar si de 3 ori pe zi.

O alta reteta consta in: intr-o jumatate de litru de apa rece, puneti 50 gr de coaja de stejar, 50 gr frunze de nuc si 20 gr de levantica. Lasati la fiert timp de 15 minute si dupa ce s-a racit, tineti mainile in acest decoct timp de 20 de minute de 3-4 ori pe zi.

4. Supletea pielii si unghiile tari pot si redobandite cu ajutorul urmatoarei retete: 100 gr ulei din germene de porumb si zeama de la o jumtate de lamaie mare. Amestecati si masati mainile pana cand preparatul intra in piele. Masajul trebuie facut de la varful degetelor spre incheietura, dimineata si seara. Acest masaj ajuta la activarea circulatiei sanguine.

5. Daca aveti mainile si picioarele reci, va recomandam sa incercati baile sarate. Puneti un pumn de sare de bucatarie intr-un recipient cu apa, cat se poate de fierbinte. Introduceti mainile si picioarele in recipient si mentineti timp de 10 minute. Repetati de doua ori pe zi.

Sper ca aceste metode sa va fie de ajutor si sa va mentina frumusetea naturala.

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog