Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

July 10, 2016

Iata ce inseamna daca degetul aratator de la picior este mai lung!

Aratatorul de la picior

Persoanele cu un deget “aratator” lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice si creative, dar si autoritare si competitive. Sunt, insa, mereu in cautare de armonie.

Femeile din India nu sunt de acord ca fiii lor sa se casatoreasca cu femei ce au degetul aratator de la picior mai lung decat cel mare, deoarece sunt considerate a fi prea dominante.Daca aratatorul este mai scurt, inseamna ca va place armonia si nu optati pentru a grabi situatiile.

Degetul mijlociu

Chinezii sunt de parere ca persoanele cu un deget “mijlociu” lung sunt energice si ingenioase, mai ales la locul de munca. Sunt firi perfectioniste, iar determinarea si energia de care dau dovada le ajuta de multe ori sa isi concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este ca se implica prea mult in activitatile de serviciu ca sa le mai ramana timp si pentru familie si distractie.

Persoanele cu un deget mijlociu scurt, gusta viata din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.