-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Super Bautura Detoxifianta Care Elimina Toate Toxinele Si Grasimile Din Organism


Publicitate

Inainte de a incepe sa cititi acest articol, as dori sa va adresez o intrebare:

Cat de des consumati sucuri preparate in casa?

Daca raspunsul dumneavoastra este „nu zilnic”, ar fi bine sa schimbati acel raspuns imediat. Va recomandam sa consumati sucuri proaspete din fructe zilnic, deoarece acestea ajuta la curatarea intregului organism, scapandu-va foarte repede si de kilogramele in plus. Aceste sucuri preparate in casa sunt pline de nutrienti, oferind multe beneficii, care ne mentin sanatosi.

Nota: trebuie totusi sa fiti precauti si sa nu consumati in mod excesiv, deoarece contin zahar. Daca doriti sa scapati de kilogramele in plus, atunci trebuie sa stiti faptul ca trebuie sa aveti un deficit caloric zilnic in valoare de 500. Retineti de asemenea faptul ca aceste bauturi trebuiesc preparate in parti egale cu gheata, avand o ratie de 2:1 (2 parti suc, o parte gheata).

Cele mai bune sucuri din fructe:

  • Portocale si grapefruit
  • Mar si pepene rosu
  • Mar si para
  • Merisoare, struguri si prune
  • Mar, para si ananas

Cele mai bune sucuri verzi:

  • Telina, spanac, varza, marar si lamaie
  • Spanac, rosii, usturoi, ghimbir si ardei
  • Telina, spanac, rosii si marar
  • Castravete, patrunjel, telina si ghimbir
  • Telina, varza, rosii, usturoi si busuioc

Cele mai bune amestecuri:

  • Ananas, portocale, pepene rosu, spanac si ardei
  • Portocala, lamaie, lime si ghimbir
  • Mar verde, capsune, castravete, varza si menta
  • Afine, zmeura, varza, castravete si menta
  • Ananas, pepene rosu, mango, mango si piper rosu

In ce constau beneficiile acestor sucuri?

Asa cum am mentionat mai sus, este bine sa consumati sucuri proaspete zilnic deoarece in urma amestecului de fructe cu legume, veti obtine o „bomba nutritiva”. Aceste sucuri proaspete sunt pline de nutrienti care confera sanatate organismului. Luati acest exemplu: castravetele curata foarte bine in timp ce patrunjelul este un diuretic extrem de eficient. Pepenele rosu este alcalin si neutralizeaza acidul din organism, eliminand toxinele din rinichi. Deci, daca doriti sa consumati cel mai puternic suc detoxifiant, va recomandam sa alegeti castravetele, pepenele rosu, patrunjelul si ghimbirul.

De ce suc proaspat?

Consumand zilnic astfel de sucuri, va veti obisnui organismul sa consume mai putina mancare. Cred ca este o varianta excelenta, mai ales daca doriti sa pierdeti in greutate. Chiar daca stiu toate aceste detalii, oamenii ignora sfaturile medicilor si continua sa cumpere sucuri din magazine, crezand ca au acelasi efect. Din punctul nostru de vedere aceste sucuri nu contin absolut deloc nutrienti. Sucurile la sticla sunt pasteurizate pentru a rezista cat mai mult pe raft, continand astfel foarte mult zahar si arome.

Ce ziceti, nu este oare mai bine sa ne preparam propriul suc?

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog