-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Spune adio durerilor de spate! Aceasta metoda naturista are succes in 95% din cazuri!


Publicitate

Durerile de spate au devenit motivul principal pentru care oamenii lipsesc de la serviciu.

CE REPREZINTA ACESTE DURERI?

Coloana vertebrala este formata din mai multe vertebre si cartilaje, fiind inconjurata de muschi, nervi, vase de sange si ligamente.

Datorita nenumaratelor sale functii, coloana vertebrala este expusa in permanenta miscarii mecanice (presiune, incordare, flexare, etc.) care poate determina suprasolicitare.

Anumite parti ale coloanei vertebrale (cervicala, toracica si lombara) pot fi mai solicitate decat altele, ducand la schimbari degenerative, determinand instalarea durerilor.

Categorii de risc

Aici putem include orice persoana care munceste foarte mult sau care petrece mult timp la birou ori in fata computerului, batranii, persoanele care sufera de osteoporoza sau de anomalii congenitale.

Tratament si prevenire

Oamenii de stiinta ne spun ca tataneasa, acea planta care creste in locurile umede sau aproape de apa, poate face viata mai usoara multor oameni care sufera de dureri lombare.

Cercetatorii au studiat timp de 5 zile, 120 de pacienti, pe care i-au tratat cu unguent din tataneasa. Rezultatele au fost extraordinare!

Cercetarile s-au desfasurat in cadrul Facultatii de sport din Germania, orasul Bonn iar rezultatele au fost publicate in the British Journal of Sports Medina. Rezultatul studiului a fost acela ca tataneasa imbunatateste considerabil starea pacientilor care sufera de dureri de spate.

Aceasta planta a fost utilizata inca din antichitate, fiind recunoscuta inca de atunci pentru puterile sale miraculoase. Persoanele care sufera de boli ale ficatului trebuie sa aiba mare grija deoarece capsulele si suplimentele pe baza de tataneasa pot fi toxice.

Mod de administrare:

Se pun 1-3 linguriţe de planta uscata intr-o cana cu apa, care se fierbe 10-15 min. Se bea de trei ori pe zi.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog