-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce reprezinta cutele bratara de la incheietura mainii!


Publicitate

Liniile orizontale sau curbele care separa palma de restul bratului sunt liniile de la incheietura mainii, cutele-bratara, care sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind liniile Rascette. Aceste linii pot sa confere mai multe intelesuri ale sanatatii, prosperitatii si faimei.

Potrivit Cercetarilor Metafizice, numarul de bratari reprezinta longevitatea vietii fiecaruia dintre noi. Cu cat avem mai multe bratari, cu atat mai mult vom trai. Daca prima bratara este foarte evidenta si neintrerupta, poate indica faptul ca veti trai intre 23 si 28 de ani, in timp ce a doua bratara reprezinta intre 46 si 56 de ani. Cea de-a treia linie-bratara, care apare pe incheietura mainii indica intre 69 si 84 de ani, iar a patra atesta ca veti trai peste 84 de ani.

Foarte putini oameni au a patra linie-bratara. Numarul cel mai comun de bratari este in general doi sau trei.

Priviti-va incheietura! Ce observati? Cate sunt? Iata ce semnificatie au:

Prima linie de la incheietura mainii este considerata cea mai importanta bratara. O linie clara si profunda indica faptul ca persoana in cauza este in stare buna de sanatate si este apta din punct de vedere fizic. In cazul in care prima linie este slab formata si oarecum neclara, reprezinta faptul ca acea persoana este indulgenta si nesabuita.

Prima linie-bratara poate reprezenta, de asemenea, o anumita problema de sanatate.

Pentru femei: Daca primele linii sunt pozitionate prea la baza palmei sau daca nu sunt linii continue, acest lucru poate insemna probleme ginecologice - dificultate in a da nastere sau a concepe un copil si menstruaţie absenta sau neregulata.

Pentru barbati: Daca primele linii sunt pozitionate prea la baza palmei sau daca nu sunt linii continue, acest fapt poate insemna ca ar exista probleme cu prostata sau probleme de reproducere.

A doua linie de la incheietura mainii indica, de obicei, averea, prosperitatea si fericirea unei persoane. Aceste linii-bratara trebuie sa fie drepte, intr-o singura linie, fara intreruperi.

A treia linie de la incheietura mainii indica numele si faima vietii acelei persoane. In cazul in care linia este dreapta si fara intreruperi, semnifica faptul ca persoana in cauza este una influenta.

A patra linie de la incheietura mainii este considerata o paralela cu a treia linie-bratara si, de obicei o favorizeaza si o intareste.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog