-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum scapam de pleoapa lasata sau cazuta. Rezultatele sunt uimitoare!


Publicitate

Pleoapa lasata poate fi extrem de deranjata, facand ca pielea sa arate inestetic. Aceasta problema poate chiar sa faca o persoana sa arate imbatranita.

In mod normal, pleoapa lasata este un proces al imbatranirii, insa aceasta problema poate aparea si ca rezultat al anumitor afectiuni sau rani in acea zona.

Cel mai bun tratament al acestei probleme este oul. Ouale sunt folosite de secole in tratarea problemelor oculare si mai ales in medicina cosmetica.

Ouale sunt folosite pentru indepartarea cicatricilor, prevenirea acneei sau a cearcanelor, in mastile pentru par si in multe alte cazuri.

Iata ce aveti de facut pentru a scapa de pleoapele lasate:

Curatati bine tenul, demachiati si lasati sa se usuce. Luati un galbenus si cu ajutorul unei dischete demachiante, aplicati in jurul ochilor. Aveti grija sa nu va intre in ochi. Tineti ochii inchisi pana cand s-a uscat complet. La final clatiti cu apa rece si stergeti cu un prosop.

Cum acest tratament este unul natural, il puteti folosi zilnic. Veti vedea rezultatele dupa doar cateva zile.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog