-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Test pentru a verifica puritatea mierii.


Publicitate

Stiati ca exista trucuri prin care se poate verifica puritatea mierii? De asemenea exista cateva secrete pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a recunoaste calitatea mierii si pentru a va bucura de beneficiile ei.

Inainte de a afla care este „Testul de foc” pentru a va da seama daca mierea este naturala, cititi cateva mituri legate de miere.

Nu este adevarat faptul ca mierea zaharisita este stricata.

Mierea nu se strica. Daca aceasta s-a zaharisit, inseamna ca este naturala. Daca mierea nu se zahariseste, inseamna ca are aditivi.

Mierea de salcam nu este neaparat cea mai buna miere, doar ca aceasta se zahariseste mai greu si are mai putina glucoza, de aceea medicii recomanda ca persoanele cu diabet sa consume cat mai putina miere. Si celelalte tipuri de miere sunt la fel de bune ca cea de salcam. Incercati sa nu cumparati miere de la vanzatorii ambulanti deoarece mierea tinuta in soare isi pierde proprietatile.

Faceti acest test pentru a verifica puritatea mierii:

Imbibati o discheta demachianta in miere si stoarceti excesul. Folositi o sursa de foc pentru a-i da foc. Daca nu arde, atunci mierea nu este pura, daca arde atunci puteti incepe imediat sa o consumati.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog