-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Povestea emoţionantă a orbului şi a bărbatului fără mâini care au plantat 10.000 de copaci pentru a-şi feri satul de inundaţii.


Publicitate

Doi chinezi şi-au petrecut ultimii 10 ani plantând copaci apropierea satului Yeli din nord-estul ţării. Au făcut acest lucru pentru a-şi proteja satul de inundaţii.  Povestea lor este una cu totul deosebită. Jia Haixia este orb. Când s-a născut vedea cu un singur ochi, dar şi-a pierdut complet vederea în anul 2000 în urma unui accident de muncă. 
Prietenul său Jia Wenqui are ambele braţe amputate încă de la vârsta de 3 ani, tot în urma unui accident.

Cei doi chinezi au închiriat 3,2 hectare de la stat şi au început să planteze acolo copaci pentru a-şi proteja satul de inundaţii. De atunci au reuşit să planteze 10.000 de copaci.


Bărbaţii se trezesc în fiecare dimineaţă la ora 7 şi se apucă de treabă. Pentru că nu au bani să cumpere puieţi, chinezii plantează butaşi.

După ce povestea lor a devenit viral în China, lui Haixia i s-a promis că va putea face o operaţie care îl va ajuta să vadă din nou.

Sursa: cyd.ro


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog