-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Elixir matinal- apa calduta cu lamaie si turmeric ajuta la mentinerea sanatatii si la prevenirea bolilor


Publicitate

Atunci cand eram copil, de fiecare data cand raceam, mama imi dadea o cana de lapte fierbinte, cu turmeric. Turmericul imi calma gatul, imi intarea corpul si ma facea sa imi doresc sa beau acest elixir in fiecare dimineata, pe timp de iarna.
In acest moment sunt vegan, asa ca nu pot opta pentru varianta de lapte cu turmeric. Turmericul adaugat in apa fierbinte are aceleasi efecte si face parte din ritualul meu zilnic. Turmericul este un condiment galben, din India, si face parte din familia ghimbirului. Medicina ayurveda spune ca este un antioxidant puternic care lupta impotriva radicalilor carcinogeni, avand proprietati antiseptice si antiinflamatorii. Este folosit in bucataria indiana insa, daca dumneavoastra nu l-ati folosit pana acum este momentul sa il introduceti in ritualul zilnic de alimentatie. Este simplu: puneti putina zeama de lamaie intr-un pahar cu apa calduta si adaugati turmeric. Puteti adauga si scortisoara daca doriti sa va normalizati nivelul de zahar din sange. Iata si reteta:

Elixirul matinal- apa calduta cu lamaie si turmeric

Ingrediente:

– o ceasca de lapte (sau apa) cald
– un sfert de lingurita de turmeric
– zeama de la o jumatate de lamaie
– un praf de scortisoara (nu este obligatoriu )
– 1/8 lingurita de miere
– o lingurita ulei de cocos

Preparare:

Fierbeti apa, adaugati turmericul, zeama de lamaie si uleiul de cocos. Amestecati bine. Adaugati mierea dupa ce se mai raceste. Turmericul se va lasa la fundul recipientului asa ca, amestcati in continuare pana cand terminati de consumat bautura.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog