-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ceaiul din seminte de pepene rosu, cea mai eficienta bautura pentru curatarea rinichilor.


Publicitate

Dupa ce veti citi acest articol, cu siguranta nu veti mai arunca semintele de pepene rosu. Foarte multi oameni sustin faptul ca digestia li s-a imbunatatit dupa ce au consumat aceste seminte, insa majoritatea oamenilor nu folosesc semintele la adevarata lor eficacitate.

Cel mai bun mod in care puteti obtine puterea vindecatoare a semintelor de pepene rosu este sa le coaceti sau sa le prajiti. Semintele sunt benefice in tratarea parazitilor intestinali, inflamatiilor si confera o mai buna digestie, deoarece sunt bogate in fibre. 

Compusul organic, numit citrulina, are proprietati antioxidante, esentiale in tratarea arterosclerozei, a presiunii sanguine si a anginei pectorale.

Un grup de oameni de stiinta din America, a descoperit ca ceaiul din seminte de pepene rosu este cea mai buna bautura pentru curatarea rinichilor, deoarece actioneaza asemeni unui diuretic.

Oamenii de stiinta incurajeaza persoanele, care sufera de pietre la rinichi sau de infectii ale tractului urinar, sa incerce aceasta reteta:

Ceai din seminte de pepene rosu

Ingrediente:

• 30-40 seminte de pepene rosu, proaspete sau uscate
• apa


Mod de preparare:

• Zdrobiti semintele de pepene rosu
• Puneti-le in 2 l de apa si lasati sa fiarba timp de 15 minute, la foc mare.
• Beti ceaiul doua zile la rand si a treia faceti pauza.
• Repetati procedura dupa doua saptamani, urmand aceleasi instructiuni.

Beti doua zile dupa care faceti din nou pauza.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog