-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Afla 5 intrebuintari ale aspirinei la care nu te-ai gandit niciodata!


Publicitate

Aspirina este acel medicament care nu trebuie sa ne lipseasca din casa. Este extrem de folositoare in cazul durerilor sau al febrei. De asemenea, aspirina ajuta foarte mult pacientii cu boli cardiace si poate reduce in mod semnificativ sansele aparitiei unui atac de cord.

Pe langa faptul ca acest produs contine foarte multe ingrediente active, va poate ajuta si in gospodarie.



1.Va scapa de matreata

Aspirina are la baza acid salicilic si poate ajuta in cazul problemelor cu matreata. Nu trebuie decat sa zdrobiti doua trei pastile de aspirina si sa puneti praful obtinut in sampon. Samponati bine parul si lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti.

2. Curata pielea

Acidul salicilic din aspirina este un fel de agent de curatare pentru piele, intrucat ajuta la reducerea umflaturilor, a roselii si acneei, inlaturand excesul de sebum si celulele de piele moarta, care ingreuneaza pielea.

Prepara o masca din 5 aspirine pisate, combinate cu o jumatate de cana de apa si o lingurita de miere. Aplica aceasta pasta pe piele si las-o sa actioneze timp de 10 minute, inainte de a clati cu apa calduta. Poti folosi reteta zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de nevoile pielii tale.

3. Indeparteaza petele de transpiratie

Petele galbene de la subratul hainelor sunt deranjante, iar indepartarea lor este extrem de dificila. Sarcina poate fi usurata daca folosesti aspirina pentru a le pre-trata! Combina 5 tablete de aspirina cu ¼ cana de apa si aplica pasta asupra petelor in cauza. Las-o sa actioneze timp de cateva minute inainte de a clati, apoi spala hainele in mod normal.

4.Reporneste bateria descarcata a masinii

Daca bacteria masinii este complet descarcata, pune 2-3 tablete de aspirina in interiorul bateriei. Acidul salicilic din aspirina face o reactie cu acidul sulfuric din baterie, incarcand-o, astfel incat sa reusesti sa duci masina la un service auto sau la un mecanic. In aceasta situatie trebuie sa actionezi cu multa atentie, deoarece reactia chimica poate avea repercursiuni neplacute.

5. Va protejeaza plantele

Trebuie sa mentionam si faptul ca acidul salicilic este extrem de folositor si in cazul plantelor. Previne productia de gaz etilenic, responsabil cu ofilirea. Trebuie doar sa zdrobiti o aspirina, o puneti in apa cu care udati si veti vedea cum florile dumneavoastra vor rezista mult mai mult.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog