-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ti s-a spus ca apa oxigenata este buna pentru organism....Iata insa ce nu ti-a fost spus!


Publicitate

Un articol de Maria

Sunt sigura ca ai citit destul de multe despre beneficiile apei oxigenate, insa cu siguranta ceea ce urmeaza nu ai citit!

Iata ce nu ti-a fost spus pana acum despre apa oxigenata...


Negii reprezinta probleme dermatologice frecvente, avand un aspect neplacut si generand disconfort. Exista diferite metode de indepartare, printre care si proceduri chirurgicale, in cazurile extreme, dar o cale simpla si eficienta de a scapa de aceste imperfectiuni consta in folosirea apei oxigenate.

Procedura de indepartare prezentata in continuare este nedureroasa si nu necesita supraveghere medicala. Cu siguranta nici un medic nu v-a dezvaluit acest secret!

Iata de ce ai nevoie:

- Apa oxigenata 35% din clasa alimentara

- Discuri de bumbac

- Pila de unghii sau piatra ponce (pentru negii plantari)

Inainte de a incepe, citeste cu atentie atentionarile de mai jos.

Ca sa elimini negii plantari, indeparteaza primul strat de piele cu o pila de unghii sau o piatra ponce, dupa care inmoaie un disc de bumbac in apa oxigenata si aplica-l pe zonele afectate. Ca sa eviti iritarea pielii, ai grija sa ocolesti portiunile de piele sanatoasa. Repeta procedeul de 3-5 ori pe zi, pe parcursul a 1-2 saptamani.

Dupa aplicatii, pielea din zonele afectate capata o coloratie albicioasa, un lucru perfect normal. Continua aplicatiile cu apa oxigenata pana ce negii se innegresc si se desprind de la sine. Negii plantari necesita mai mult efort, intrucat au radacini mai adanci, dar procedeul indeparteaza eficient inclusiv acest tip de veruci.

Respecta mereu urmatoarele indicatii:

- Nu aplica apa oxigenata pe pielea sanatoasa.

- Apa oxigenata 35% este o solutie puternica, asa ca poate necesita dilutie cu apa obisnuita atunci cand negii sunt pozitionati in zone cu piele sensibila.

- NU folosi niciodata apa oxigenata pentru indepartarea negilor din jurul ochilor sau de pe pleoape. Pielea este foarte sensibila in aceste zone ale fetei si poti suferi arsuri.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog