-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu sunteti gras ci doar balonat! Iata ce aveti de facut!


Publicitate

Nu este nimic atractiv la o burta umflata, care seamana cu un imens balon, pe cale sa explodeze, sa nu mai vorbim de gazele si disconfortul aferent. Balonarea este comuna dupa mesele grele, dar pentru unii oameni este o parte normală a vietii lor de zi cu zi.



Care sunt cauzele balonarii?


Consum insuficient de lichide

Deshidratarea este o cauza majora pentru numeroase probleme de sanatate. Consumul excesiv de cafea si alcool contribuie la aceasta problema. Când a fost ultima data cand ati baut intre 6-8 pahare de apa in timpul zilei?

In cazul in care organismul nu dispune de apa, utilizeaza lichidele din tesuturile sale, ceea ce inseamna ca balonarea poate sa apara ca urmare a retentiei de lichide. Deci, incercati sa beti mai multa apa.

Constipatia

Constipatia este o problema destul de neplacuta, si indic faptul ca aveti nevoie de mai multe alimente bogate in fibre. Gazele ramase in fecale, nu vor fi eliminate pentru ceva timp.

Daca nu veti consuma fibre, starea se poate agrava. Cumparati paine din cereale integrale, si stati departe de painea alba.

Stressul cronic

Credeti sau nu, stresul poate provoca balonare. Cand va aflati sub stres, sistemul digestiv nu reuseste sa isi indeplinească funcția în mod corespunzator. Balonarea poate fi cauzata de constipatie si dureri de stomac. Deci, incercati sa va eliberati de emotiile negative, si veti rezolva problema pentru totdeauna.

Mancatul intr-un ritm rapid

Alimentele partial mestecate sunt digerate lent, si va veti blaona, atat de simplu. Trebuie sa muscati cate putin si sa mestecati bine.

Carbohidratii

Consumul excesiv de carbohidrati poate contribui la abdomenul balonat. Luati în considerare consumul de alimente sarace in carbohidrati si taiati aportul de zahar și alcool. Mananca mai multe fructe proaspete si legume.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog