-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Folositi aceste retete pentru a inchide porii de la nivelul fetei si o puteti face chiar la dumneavoastra acasa.


Publicitate

Peste tot in lume exista oameni care infrunta problema tenului uleios, fiind astfel prezenti si porii dilatati. Aceste persoane folosesc tot felul de creme si remedii pentru a face porii mai putin vizibili. Pe piata exista foarte multe produse care promit sa va ajute cu problemele de la nivelul fetei si da, reduc porii dar in acelasi timp sunt foarte scumpe. Puteti obtine acelasi efect cu ajutorul unor retete facute chiar la dumneavoastra acasa.

Asa cum am mai spus, retetele facute in casa reprezinta o varianta mult mai sanatoasa si ieftina, ajutandu-va sa scapati de probleme. In acest articol va vom prezenta 6 retete eficiente pentru problemele tenului dumneavoastra. Cel mai important aspect al acestor retete este acela ca pot fi facute din ingrediente la indemana oricui. Urmati instructiunile.

Iata ce aveti de facut:


Apa si bicarbonat de sodiu

Amestecati 2 linguri de bicarbonat cu 2 linguri de apa. Trebuie sa aplicati aceasta pasta si sa o lasati sa actioneze timp de 15 minute. La final, clatiti cu apa.

Albus de ou si zeama de lamaie

Preparati-va masca de fata cu ajutorul a catorva picaturi de lamaie si doua albusuri de ou. Amestecati pana cand obtineti un amestec omogen si aplicati la nivelul intregii fete. Lasati sa se usuce si clatiti cu apa rece. Aceasta masca va strange porii dar va indeparta si celulele moarte.

Migdalele si zeama de lime

Iata ce aveti de facut: puneti migdalele si apa intr-un bol. Lasati migdalele sa stea in acea apa pe timpul noptii. Dimineata pasati migdalele pana cand obtineti o pasta. Adaugati 1 lingurita zeama de lime si aplicati pe fata. Lasati-o sa actioneze timp de jumatate de ora, dupa care clatiti cu apa rece.

Suc de lamaie si ananas

Aveti nevoie de jumatate de lamaie si ½ ceasca suc de ananas. Stoarceti lamaia si amestecati zeama cu sucul de ananas. Imbibati un servetel si aplicati-l pe fata, timp de 5 minute. Clatiti cu apa rece. Ananasul contine o cantitate foarte mare de enzime, extrem de benefice in curatarea tenului. In plus, are chiar efecte astringente miraculoase atunci cand este combinat cu zeama de lamaie.

Rosiile si zeama de lime

Amestecati sucul de la o rosie cu 2-4 picaturi de zeama lime. Luati o discheta demachianta, imbibati-o in amestec si aplicati la nivelul fetei, lasand sa actioneze timp de 15 minute. Clatiti cu apa rece. Uleiul va fi indepartat datorita aciditatii iar sucul de rosii va actiona asemeni unui astringent.

Castravete, lamaie si apa de trandafiri

Iata ce aveti de facut: decojiti castravtele dupa care zdrobiti pulpa. Adaugati 1 lingurita apa de trandafiri si cateva picaturi zeama de lamaie. Puneti amestecul intr-un prosop, strangeti bine si aplicati la nivelul fetei. Dupa aceea, spalati tenul cu apa rece.

Daca si dumneavoastra aveti aceste probleme, incercati una din retetele de mai sus. Veti fi uimita de rezultat, va inchide porii si va indeparta sebumul. Cu ajutorul lor veti economisii si foarte multi bani.

Speram ca articolul nostru sa va fie de ajutor. Nu uitati sa il impartasiti cu prietenii si familia! Multumim!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog