-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa ramaneti gravida cu baietel sau fetita


Publicitate

Se presupune ca anumite metode de selectie a genului copilului sunt cele mai bune. Metoda Shettles reprezinta o metoda de selectionare a genului copilului, folosita de foarte mult timp, fiind extrem de controversata. Cu toate astea, majoritatea parintilor spera doar sa aiba un copil sanatos, sexul nefiind atat de important pentru ei.

Dr. Shettles ofera metode de selectionare a sexului, demonstrate stiintific. Metoda sa are doua avantaje: nu presupune niciun cost si nu necesita tratament medicamentos.

Barbatul produce doua tipuri de cromozomi: Y-barbatesc si X-femeiesc. Genul copilului tine de cromozomi, iar. Dr. Shettles este de parere ca gena feminina este mai puternica decat cea masculina deoarece cromozomii sunt mai mari si mai puternici. El ne-a oferit cateva sfaturi pentru a ajuta cuplurile sa aleaga genul copilului.

Dr. Shettles sugereaza cum trebuie conceput bebelusul pentru a fi un baietel:


Incercati sa nu intretineti raporturi sexuale 4-5 zile inainte de ovulatie, deoarece este necesar sa se acumuleze o cantitate mai mare de sperma. Este necesar sa intretineti raportul sexual cat mai aproape de ovulatie sau chiar in ziua ovulatiei deoarece aceasta reprezinta perioada cea mai fertile a unei femei. Cromozomul Y este mai rapid daca este eliberat inainte de ovulatie, ajungand mai repede la ovul decat cromozomul X.

In perioada dinaintea ovulatiei, alcalinitatea “ovulului alb”, mucusului cervical este mai mare si reprezinta mediul propice cromozomului Y sa actioneze. Cromozomul Y nu are aceleasi caracteristici intr-un mediu mai putin alcalin.

Deoarece alcalinizarea este mult mai crescuta pe durata orgasmului feminine, Dr. Shettles recomanda ca aceasta sa aiba orgasm inaintea sau chiar in acelasi moment cu partenerul.

In ceea ce priveste pozitia, se recomanda o pozitie cu penetrare maxima deoarece asta ii permite spermei sa fie cat mai aproape de cervix.

Cum se concepe o fetita:


Dr. Shettles recomanda urmatoarele:

In acest caz, Dr. Shettles recomanda ca actul sexual sa aiba loc cu mult timp inaintea ovulatiei. Se recomanda sa nu faceti sex in ziua ovulatiei. Sperma poate rezista pana la 6 zile in aparatul reproducator al femeii, asigurand fertilizarea cu cromozom X.

Puteti folosi pozitia misionarului.

Nu este recomandat un contact sexual pe durata fertilitatii maxime deoarece atunci este cel mai crescut nivel de alcalinizare.
Majoritatea oamenilor nu folosesc aceasta metoda deoarece nu este sustinuta stiintific. Daca folositi aceasta metoda si totusi nu ramaneti insarcinata, intretineti raportul sexual cat mai aproape de ovulatie.

Daca doriti sa fiti selectivi, in ceea ce priveste genul bebelusului, incercati aceste metode!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog