-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spun degetele de la picioare despre dumneavoastra


Publicitate

Toti cunosc zicala- ochii sunt oglinda sufletului, insa daca vrei sa cunosti mai bine un barbat priveste-i picioarele si degetele. 

Cititul personalitatii, in functie de picioare, vine din China si India. Aceasta metoda a fost practicata mii de ani deoarece se crede ca aceasta poate transmite ce se afla in sufletul nostru.



Forma degetelor si caracterul barbatilor


Verificati si comparati imaginile de mai jos

Exemplul 1

Indica o personalitate creativa. Persoanele care au aceasta forma a degetelor sunt foarte inteligente si gasesc intotdeauna solutii creative pentru orice problema. Uneori, din cauza nesigurantei, lasa lucrurile neterminate.

Exemplul 2

Persoanele cu aceasta forma a degetelor sunt energice si au un potential extrem de creativ. Ne putem baza intotdeauna pe aceste persoane.

Exemplul 3

Indica prezenta calitatilor de lider. Principalul obiectiv al acestor oameni este succesul in cariera. Un singur lucru le poate pune probleme...excesul de perfectiune! In trecut, mamele nu isi lasau baietii sa se casatoreasca cu femei care aveau degetul aratator mai mare decat cel mare deoarece considerau ca acestea aveau un caracter dominant.

Exemplul 4

Pentru aceste persoane, cea mai importanta valoare este familia. Aceasta forma indica faptul ca sunt foarte buni ascultatori si se indentifica foarte usor cu oamenii din jur. De cele mai multe ori pun totul la suflet si au foarte mult de suferit.

Exemplul 5

Aici vorbim despre ambitie, insa lipsa de responsabilitate. Un barbat cu aceasta forma a degetelor este extrem de amuzant insa extrem de naiv.

Puteti afla multe lucruri despre un barbat doar daca sunteti atente la degetele lor.
Dumneavoastra ce tip sunteti? Descoperiti si impartasiti cu apropiatii!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog