Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

April 20, 2016

Cand am aflat motivul pentru care acest barbat a ingropat o banana, am crezut ca-i vorba de o gluma... Dar rezultatele experimentului sau sunt pur si simplu uimitoare!

Cand sadesti o planta in pamant, de obicei trebuie sa respecti urmatorii pasi: sa sapi o groapa de dimensiuni corespunzatoare, sa torni un fertilizator potrivit si sa uzi planta respectiva in functie de cerintele ei de crestere.

Fertilizatorul are un rol foarte important, deoarece contine nutrienti care sprijina dezvoltarea corecta a plantelor si imbogatesc compozitia solului, compensand unele potentiale minusuri ale acestuia. Dar iata un truc care elimina complet necesitatea de a mai folosi fertilizatori!

De regula, fertilizatorii contin o combinatie de ingrediente prestabilite, printre care se numara si sulful, azotul si potasiul. In prezent poti sa cumperi direct sol prefertilizat, care sa contina aceste ingrediente importante in cantitati echilibrate. Daca nu recurgi la metodele moderne, cam singura alternativa ramasa ar fi sa folosesti balegar, ceea ce nu este tocmai placut.

Dar se pare ca mai exista o alternativa eficienta, simpla si testata, care consta in ingroparea unui ou si a unei banane la radacina plantei! Exact!

In timp, oul si banana se descompun in sol, iar zaharurile si nutrientii continuti sunt absorbiti treptat de planta.

Metoda asigura plantelor cultivate cantitatea optima de nutrienti, asa ca nu mai este nevoie sa investesti in fertilizatorii scumpi de ultima generatie.

Videoclipul pe care ti-l punem la dispozitie ilustreaza pas cu pas aceasta metoda si explica amanuntit secretul eficientei sale.

Nu ezita, asadar, sa accesezi link-ul de mai jos ca sa descoperi principiile stiintifice de functionare a fertilizatorului inedit!
Aplica si tu metoda si impartaseste-ne parerile tale.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.