-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Veti ramane uimiti, cand veti afla ce partener si-a ales o tanara la balul de absolvire a studiilor


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

In general, nu vrem sa ratam un eveniment prin care sarbatorim absolvirea studiilor liceale ori universitare. De cele mai multe ori, ne ducem insotiti de un partener. Dar ce facem daca nu-l avem?

Povestea unei australience demonstreaza ca in viata totul este posibil, ca un vis ca acesta se transforma in realitate, chiar si pentru o persoana cu handicap.

Dorinta lui Erin Condrin, fiindca despre ea este vorba, de a participa la prima serata din viata sa (terminarea facultatii) a fost indeplinita gratie unei fiinte cu totul si cu totul speciale pentru ea: Lacey, cainele insotitor.

Ati fi tentati sa-mi replicati ca nu-i ceva iesit din comun. Numai ca frumoasa Erin sufera de sindromul Ehlers-Danlos (SED), boala genetica rara, legata de o anomalie a tesutului conjunctiv, ce o constrange sa se deplaseze in scaunul cu rotile sau in carje.

Atunci cand a avut loc festivitatea, la gandul ca va trebui sa-si gaseasca partener, australianca nu a ezitat nicio secunda de a-l lua pe Lacey, iar institutia de invatamant i-a aprobat imediat cererea, intr-adevar neobisnuita.

Erin si-a ales o rochie de culoare crem, asortata perfect cu culoarea catelusei, asa cum se poate vedea din fotografile facute de parintii ei. A trait cele mai placute momente din lume, dupa cum marturiseste pe pagina sa de Facebook “Life with Lacey”, special dedicata patrupedului.


De altfel, Erin vorbeste zilnic de fericirea fara masura adusa in viata ei de catre minunata creatura. In octombrie 2014, s-au cunoscut si inca din primele momente intre cei doi s-a creat o legatura indestructibila.

Traiul tinerei cu handicap a devenit de atunci mai usor. Catelusa ii strange obiectele cazute, deschide geamurile, aduce obiectele de care are nevoie, deschide lumina, face in locul ei tot felul de treburi, sta cu ea cand e spitalizata.

Relatia dintre om si caine s-a dovedit din cele mai vechi timpuri a fi una de exceptie. De multe ori, elogierea ar fi de prisos. In cazul lui Erin, chiar daca nu a devenit regina balului, de retinut ca a petrecut clipe memorabile, emotionante, alaturi de cel mai credincios prieten al sau, Lacey- printul fermecator!

Iubiti animalele, dragii mei! Nu numai pe cele care iau drumul oalei de mancare!


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog