-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Testele ADN au aratat ca un postas pensionar avea peste 1.300 de copii nelegitimi.


Publicitate

Un postas pensionar din SUA, in varsta de 87 de ani, a recunoscut ca are peste 1,300 de copii ilegitimi. Totul a iesit la iveala dupa ce familia acestuia a angajat un detectiv particular.

Investigatia a constat in strangerea probelor ADN timp de 15 ani, pentru a demonstra ca postasul este tatal a catorva sute bune de copii ilegitimi, din zona in care locuia.

“Contraceptia nu era prea populara in acea perioada” le-a spus acesta jurnalistilor, in apararea sa.

„ Nu imi este rusine cu nimic. Anii 60 au fost anii mei de glorie si cred ca am facut o impresie buna in randul doamnelor”, a mai explicat el.

„ Unii chiar credeau ca sunt adevaratul Johnny Cash,” spune el razand.

„ Nu stiu sigur daca chiar credeau asta sau incercau sa se convinga, insa cine sunt eu sa confirm sau sa infirm?”

Autor principal Anthony Kendall, a făcut echipă cu detectivul particular Sid Roy și va publica rezultatele anchetei de 15 ani, toamna aceasta, in cartea sa.

Detectivul particular Sid Roy nu si-ar fi imaginat vreodata ca o simpla pista il poate duce la 15 ani de cercetari.

“ Totul a început în anul 2001, când doi bărbaţi diferiţi, care nu aveau nimic în comun cu celălalt, m-au angajat să le găsesc tatăl biologic. Am fost stupefiat după investigaţiile suplimentare, în urma cărora am realizat că ambii bărbaţi au acelaşi tată. În acel moment cazul a devenit o misiune personală a mea, ori de câte ori am avut timp liber, am încercat să găsesc alte mărturii. În cele din urmă, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftină şi uşor de utilizat. Pe mine, această tehnică m-a ajutat să adun o mulţime de informaţii în ultimii ani", spune Sid Roy.

Detectivul spune ca acesti copii nu intentioneaza sa il dea in judecata pe batran. 

“Majoritatea persoanelor implicate in acest caz nu doresc sa se afle aceste informatii si dau declaratii anonime”, explica el. „Daca adevarul iese la iveala poate distruge sute de familii iar subiectul studiului nostru de atatia ani nu este acesta. Tot ceea ce stiu este ca majoritatea oamenilor se bucura sa stie adevarul si nu ii poarta pica batranului, cred ca era o practica destul de comuna in vremea aceea” a mai mentionat detectivul.

Chiar daca testele ADN spun ca exista peste 1.300 de copii nelegitimi, barbatul este de parere ca numarul poate fi mult mai mare.

“Am petrecut 15 ani din timpul meu personal cercetand acest caz, cred că e suficient. Dar cercetările mele arată în mod clar că ar putea fi mai mulţi copii", a adăugat Roy.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog