-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sarutul mirilor pe “aeroportul mortii” din Bruxelles face inconjurul Internetului. Afla ce mesaj transmite!


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Intreaga omenire isi exprima in felul sau solidaritatea cu poporul belgian care trece prin momente dramatice in urma atacurilor teroriste de marti, 22 martie.

Europa s-a colorat in negru galben rosu, ca un omagiu adus victimelor atentatelor sinucigase.


Marsuri, flori, lumanari, drapele, desene, mesaje de sustinere, toate la un loc transmit compasiune, durere, furie, deznadejde, dar si indemnul de a merge mai departe si de a continua lupta impotriva terorismului.

Stim ca retelele de socializare au devenit metoda cea mai la indemana pentru mobilizarea uriasa a cetatenilor din aceasta parte a lumii si nu numai.

Ca o dovada a zilelor neumbrite din Belgia, o fotografie realizata in locul unde a avut loc deflagratia, respectiv aeroportul din Zaventem, a fost partajata rapid de zeci de mii de utilizatori si a primit sute de mii de like-uri.

Este vorba despre fotografia unui cuplu proaspat casatorit de pe holul aeroportului. Uitandu-ne cu atentie, parca Maxime Mesmam si Stephanie au ramas imbracati in hainele de ceremonie, sarutandu-se pasional sub privirile calatorilor.

De fapt, instantaneul cu incarcatura emotionala face pate dintr-o sedinta foto realizata in aprilie 2015 de catre fotograful belgian Maxime Prokaz.

Artista a decis sa o reposteze exact dupa atentate, cu scopul de a transmite un simplu mesaj: dragostea este mai puternica decat orice pe lume!
“Acum cateva luni, am imortalizat dragostea in aceste locuri, scrie Maxime pe contul sau de Facebook. Astazi (22 martie 2016), am hotarat sa o partajez cu voi, aratand ca iubirea va fi intotdeauna mai puternica!”

Cei doi tineri casatoriti au facut acelasi lucru pe paginile lor de Facebook, iar comentariile s-au inmultit imediat:
- “Magnifca fotografie, dupa aceasta oribila zi! Bravo si multumim pentru partajare!, comenteaza unii. 
- “Foarte frumoasa initiativa!” “O imagine simbolica”, subliniaza altiii. “In sfarsit, o fotografie care reda moralul tuturor”.




Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog