-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O tanara superba isi cauta sot bogat. Un bancher a socat-o cu raspunsul lui


Publicitate

O tanara de 25 de ani a postat un anunt pe internet prin care isi cauta un sot bogat. Ea ii intreba pe barbatii cu bani cum poate sa ii cucereasca, insa a primit un raspuns neasteptat de la un bancher.

"Sunt sincera cu voi. Anul acesta implinesc 25 de ani. Sunt foarte draguta, sunt stilata si am gusturi bune. Vreau sa ma casatoresc cu un barbat care are un salariu anual de peste 500.000 de dolari. Sa stiti ca nu sunt lacoma - un salariu anual de 1 milion de dolari este considerat de clasa mijlocie in New York. Cerinta mea nu este mare. Este cineva pe forumul acesta care are un venit anual de peste 500.000 de dolari? Sunteti toti casatoriti? Voiam sa intreb: ce pot face sa ma casatoresc cu o persoana bogata ca voi?", a scris tanara pe internet.

"Draga domnisoara draguta,

Ti-am citit anuntul cu interes. Cred ca sunt multe fete acolo care au intrebari similare cu ale tale. Permite-mi sa iti analizez situatia ca un investitor profesionist. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari, ceea ce indeplineste cerinta ta, asa ca sper sa nu crezi ca imi pierd timpul. Din punctul de vedere al unui om de afaceri, este o decizie proasta sa ma casatoresc cu tine. Raspunsul este foarte simplu, lasa-ma sa iti explic.

Lasand deoparte detaliile, ceea ce incerci tu sa faci este un schimb de frumusete contra bani. Persoana A aduce frumusetea, persoane B plateste pentru ea. Este o mare problema aici: frumusetea ta va disparea, dar banii mei nu se vor duce fara un motiv bun. Chestia e ca venitul meu va creste de la an la an, dar tu nu vei fi mai frumoasa an dupa an.

Din punct de vedere economic, eu sunt in apreciere, tu esti in depreciere. Nu este doar o depreciere normala, ci una exponentiala. Daca aceasta este singura ta calitate, valoarea ta va fi mult mai scazuta peste 10 ani.

Cine are venituri de peste 500.000 de dolari pe an nu este un prost. Noi doar am iesi cu tine, dar nu ne-am casatori cu tine. Te sfatuiesc sa renunti in a mai cauta indicii pentru a te casatori cu un barbat bogat. Si, apropos, ai putea sa devii chiar tu persoana bogata cu un venit de peste 500.000 de dolari pe an. Asa ai sanse mai mari decat sa gasesti un bogat prost. Sper sa te ajute!", i-a scris directorul.

Sursa: romaniatv.net


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog