-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Mai sunteti aceeasi persoana care a inceput sa citeasca acest articol?


Publicitate

Totul se schimba. Intrebarea este in ce masura ramanem la fel? Cum ne dam seama cand incepe si cand se incheie o schimbare? Cum sunt acum? Cum ma numesc? Unde sunt? Glumeam...stiu cum ma numesc sau cel putin stiu numele care mi s-a dat. Aceste intrebari ni le adresam uneori, asa ca haideti sa incepem de la ceea ce stim deja.

Noi suntem instrumentul care masoara timpul, nu ceasurile sau calendarele fac asta. Fiecare dintre noi traieste intr-o perioada diferita de timp. Poate ca pentru unii din noi timpul trece repede iar pentru altii incet, insa timpul este acelasi. Doar perceperea timpului ne provoaca aceasta iluzie.

Asta inseamna ca ne schimbam doar atunci cand realizam ca ne schimbam iar daca nu realizam niciodata ca ne schimbam, inseamna ca nu o facem niciodata? Parca seamana putin cu fizica cuantica.

NU ESTE CHIAR ASA.

Exista o alta variabila care complica acest proces, oamenii din jur. Va pot spune ca v-ati schimbat chiar daca nu realizati acest aspect. Cum poate fi posibil?

Asta se intampla din cauza faptului ca, in mintea lor, au o anumita imagine a dumneavoastra. Aceasta imagine este modul in care dumneavoastra v-ati prezentat in fata lor. Ei v-au conturat aceasta imagine.

Atunci cand nu va vad de foarte mult timp, se creeaza o prapastie intre imaginea dumneavoastra si cine sunteti in acest moment. Fara sa isi dea seama, incep sa analizeze si sa compare vechea si noua dumneavoastra imagine. Asta va face diferit de fapt.
Ceea ce ei nu stiu este prin ce ati trecut in acea perioada. Poate ca v-ati descoperit un nou hobby, poate vi s-a intamplat ceva bun sau rau, determinand schimbarea dumneavoastra treptata.

Deci cand ne schimbam? Care schimbare conteaza mai mult, cea de care suntem constienti sau inconstienti?

CEEA CE CONTEAZA ESTE CUM NE SIMTIM.

Ne-am schimbat in bine sau in rau? Ne place modul in care suntem acum sau dorim sa ne schimbam? Cat timp putem ramane aceiasi?
Eu cred ca nu suntem niciodata aceiasi. Ne cresc parul, unghiile, mainile, picioarele, ni se regenereaza celulele, invatam lucruri noi si uitam de cele vechi. …

Ne schimbam in permanenta, insa conteaza cum percepem schimbarea. Trebuie sa fie o schimbare pe care ne-o dorim, nu pe cea obtinuta deja.

Imaginea despre propria persoana reprezinta masura principala a schimbarii. Putem avea o imagine despre ceea ce vrem sa fim, despre cum suntem acum sau despre cum nu vrem sa fim. Diferenta dintre acea imagine si propria persoana consta in cat de mult ne-am schimbat sau avem nevoie sa ne schimbam.

Aceasta este esenta noastra iar esenta noastra reprezinta constanta noastra. Este de neschimbat cu timpul, doar daca ne dorim cu adevarat sa ne schimbam o putem face, doar daca ne dorim sa fim o alta persoana, iar esenta se schimba instantaneu devenind de neschimbat cu trecerea anilor.

Insa sa revenim la intrebare,

SUNTETI ACEEASI PERSOANA CARE ERATI CAND ATI INCEPUT SA CITITI ACEST ARTICOL?

Nu, nu sunteti. Parul este putin mai lung, la fel si unghiile, unele celule s-au innoit, altele au murit...
Asta daca vedem dintr-un punct de vedere logic, insa daca ne dorim un raspuns mai putin logic, atunci trebuie pur si simplu sa cautam in interiorul nostru.

Doar dumneavoastra puteti sti daca v-ati schimbat sau nu.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog