Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

March 3, 2016

Daca aveti dureri de cap, puneti frunze de varza pe piept si pe picioare inainte de a merge la culcare!

Frunzele de varza ajuta la tratarea multor boli.

Puteti citi mai jos cum va ajuta frunzele de varza daca le aplicati pe corp.

1. Umflaturile cauzate de traumatisme si lovituri

Daca v-ati lovit la mana sau la picior, iar zona aceea a inceput sa se umfle, infasurati mana sau piciorul cu frunze proaspete de varza alba si lasati sa actioneze peste noapte. Strangeti frunzele cu un bandaj sau comprese. Puteti aplica aceeasi procedura daca v-ati lovit la glezna sau daca aveti probleme din cauza picioarelor umflate.

2. Glanda tiroida

Glanda tiroida ajuta la dezvoltarea hormonilor si la buna functionare a metabolismului si a sistemului digestiv. Puteti pune frunze de varza pe gat dupa care infacurati cu un bandaj. Si in acest caz trebuie lasat sa actioneze peste noapte.

3. Durerile de cap

Nu trebuie sa luati neaparat medicamente pentru durerile de cap. Puteti elibera stresul si durerea prin simpla aplicare a unei frunze de varza pe tample si in crestetul capului. Puneti o casca de par peste. Puteti tine frunzele si peste noapte.

4. Durerile de sani ale femeilor care alapteaza

Atunci cand femeile care alapteaza au dureri de sani, acestea pot fi indepartate prin comprese cu frunze proaspete de varza. Puteti face asta ziua sau noaptea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.