-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Smoothieul din banana si ghimbir este cel mai puternic antiinflamator si imbunatateste digestia.(Reteta)


Publicitate

Ghimbirul este, cu siguranta, regele condimentelor! Acesta este recunoscut pentru efectele sale terapeutice si medicinale in tratarea ametelii, vomei, problemelor digestive si gastrointestinale. Are proprietati antiinflamatorii si poate inhiba dezvoltarea anumitor celule canceroase. Este un condiment nelipsit din anumite bucatarii, eficient atunci cand il adaugam sucurilor din legume si, ceea ce este cel mai important, imposibil de realizat o reteta buna de ceai fara ajutorul sau!

Incercati smoothie-ul nostru pe baza de ghimbir si aflati cat de benefic poate fi acest condiment!



Ingrediente:

  • 1 banana inghetata,
  • 1 radacina de ghimbir (25 mm) rasa
  • ½ lingurita scortisoara
  • 1 ceasca lapte de cocos

Ce aveti de facut:

1. Amestecati toate ingredientele
2. Consumati

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog