-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Pasta de dinti facuta in casa care trateaza gingiile sensibile si albeste dintii!


Publicitate

In zilele noastre puteti gasi, in magazine, atat de multe produse pentru sanatatea orala incat nu stiti ce sa alegeti insa, majoritatea oamenilor care le-au consumat sunt de parere ca nu dau rezultatele cu care se lauda.

Fiind atat de multe produse disponibile, v-ati intrebat vreodata ce ingerati atunci cand le folositi? V-ati gandit vreodata ce chimicale contin?

De cele mai multe ori, produsele pentru albirea dintilor au determinat aparitia problemelor precum:

• Dureri de dinti
• Dinti sensibili
• Iritabilitate gingivala
• Dinti fragili

Acestia sunt doar cativa factori care cer sa va preparati propria pasta de dinti. Aceasta va va oferii albire naturala si beneficii la nivelul gingiilor.

Reteta de mai jos se realizeaza cu ajutorul unui ingredient magic, turmericul. Este un condiment folosit in bucataria indiana si in tratarea multor boli.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

  • Pudra de turmeric- 1/2 sau 1 lingurita (ori 2 capsule)
  • Ulei de cocos- 1 lingura
  • Ulei de menta- cateva picaturi

Cum se prepara?

Amestecati toate ingredientele si imbibati periuta de dinti. Spalati dintii asa cum o faceti in mod normal. Lasati sa actioneze timp de 3-5 minute.

Scuipati si clatiti.

Repetati procedura pana cand ajungeti la rezultatele pe care vi le doriti.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog