Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

February 8, 2016

Iata cum puteti folosi o soseta umpluta cu sare pentru a scapa de infectiile urechilor

Durerile si infectiile urechilor reprezinta o experienta cumplita, mai ales in ceea ce-i priveste pe copii deoarece provoaca un discomfort teribil. In cele mai multe cazuri, aceste dureri determina aparitia noptilor nedormite si in acel moment, situatia pare mult mai dificila si mult mai stresanta.

Din fericire, exista un remediu natural care va scapa de infectiile si durerile urechilor prin intermediul unei sosete magice!

Rezultatele sunt demonstrate stiintific asa ca nu exista niciun dubiu!

O soseta cu sare reprezinta o soseta normala din bumbac, umpluta cu sare de mare. Aceasta se plaseaza in zona cu probleme.

Aveti nevoie de:

  • O soseta alba, curata
  • O ceasca si jumatate de sare de mare

Nu trebuie sa folositi sosete colorate deoarece colorantul din sosete este o substanta inflamabila care se poate topi la contactul cu sarea calda. Asa ca, nu este cazul sa riscati.

In ceea ce priveste sarea, trebuie sa fie grunjoasa, altfel va curge din soseta si trebuie sa fie neaparat de mare!

Instructiuni:

Puneti sarea cu grija in soseta dupa care faceti un nod (sau unul dublu) la capat. Ar trebui sa aiba marimea palmei dumneavoastra.
Incalziti apoi intr-o tigaie la foc mediu, timp de 4-6 minute. Pentru a va asigura ca s-a incalzit toata sarea din soseta, o puteti roti de cateva ori in tigaie. Incalziti pana cand este foarte calda dar nu fierbinte.

Acoperiti urechea cu aceasta soseta si relaxati-va!

Efectul va va incanta! Puteti folosi de mai multe ori aceasta soseta, schimbati-o doar in momentul in care se rupe sau se murdareste!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.