-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste doua ingrediente va vor scapa pentru totdeauna de fungii de la nivelul unghiilor


Publicitate

Fungii de la nivelul unghiilor pot avea consecinte grave. Indepartarea lor poate fi o reala problema iar tratamentele de pe piata sunt de cele mai multe ori nefolositoare. Exista insa o metoda naturala, preparata cu ajutorul a doar doua ingrediente simple, care va poate scapa de fungi pentru totdeauna. Aceste alimente le gasiti chiar in bucataria dumneavoastra, este vorba de otetul de mere si bicarbonatul de sodiu.

Microorganismele precum fungii pot supravietui doar la un anumit nivel al pH-ului. Otetul de mere este un acid natural iar bicarbonatul de sodiu reprezinta o baza. Luate impreuna, cele doua substante distrug mediul de confort al fungilor si astfel, acestia nu mai pot supravietui.

Iata o metoda simpla care ajuta ls eliminarea fungilor de la nivelul unghiilor:

Ingrediente:

  • Otet de mere
  • Bicarbonat de sodiu
  • Apa calduta
  • Un lighean

Procedura:

Puneti in lighean otet de mere suficient cat sa va acopere unghiile. Tineti picioarele in otet timp de 20 de minute, dupa care le scoateti si stergeti. Clatiti ligheanul si umpleti cu apa calduta. Lasati picioarele sa se inmoaie pentru alte 20 de minute. Puneti o ceasca de bicarbonat in lighean si stati la inmuiat pentru alte 15 minute. Repetati aceasta procedura ori de cate ori aveti nevoie.

Picioarele dumneavoastra trebuie sa fie curate si uscate in momentul in care optati pentru aceasta procedura. Pentru a preveni aparitia fungilor, incetati sa mai purtati pantofi deschisi in fata. De asemenea si igiena picioarelor si unghiilor conteaza foarte mult pentru a evita asemenea probleme.

Folositi acest tratament timp de cateva saptamani si astfel veti scapa de fungi. Otetul de mere este adjuvant in tratarea si altor boli intrucat are foarte multe proprietati curative. Exista multe tipuri de otet de mere pe piata insa, noi le recomandam pe acelea care prezinta pe fundul sticlei depozitul de substanta activa. Aceasta substanta transforma lichidul in otet si ofera majoritatea proprietatilor otetului de mere.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog