-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tratati-va varicele cu un amestec din Aloe Vera, morcov si otet de mere.


Publicitate

Orice om poate suferi din cauza acestei conditii iar aparitia ei poate fi determinata de mai multi factori. Reprezinta o problema deranjanta, estetica si de sanatate.

Cele mai comune cauze ale aparitiei venelor varicoase:




  • Gena
  • Imbatranirea
  • Lipsa conditiei fizice
  • Schimbarile hormonale bruste
  • Problemele cu circulatia

Vestea buna este ca exista remedii naturiste care pot trata varicele si pot reduce simptomele provocate de aceasta conditie. In acest articol va aratam cel mai eficient tratament, facut in casa, impotriva venelor varicoase. Este un amestec de Aloe Vera, morcov si otet de mere. Iata cum se prepara!

Amestec de Aloe Vera, morcov si otet de mere pentru tratarea varicelor- RETETA


Acest amestec este foarte simplu de realizat iar ingredientele sunt usor de gasit.

Ingrediente:

  • ½ ceasca de felii de morcov
  • ½ ceasca de Aloe Vera
  • Otet de mere

Instructiuni:

Puneti morcovul si aloe vera in blender. In timp ce amestecati, adaugati otet de mere pana cand obtineti un amestec omogen, asemeni unei creme.

Mod de folosire:

Aplicati amestecul pe zonele cu probleme, dupa care tineti picioarele ridicate timp de 30 de minute. Dupa aceea, inlaturati tratamentul cu apa rece. Pentru rezultate cat mai bune, trebuie sa folositi acest amestec de cateva ori pe zi.

Nota: faceti plimbari scurte in fiecare zi pentru a va imbunatatii circulatia si asigurati-va ca folositi amestecul aproape in fiecare zi, pentru a obtine rezultatele dorite.

Daca suferiti de acest tip de problema medicala, atunci ati gasit remediul. Impartasiti cu prietenii si familia, nu stiti niciodata cine are nevoie!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog