-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Smoothie-ul din ananas, scortisoara si ovaz ajuta la intarirea tendoanelor si ligamentelor din zona genunchilor.


Publicitate

Corpul uman are o structura bazata pe articulatii si tendoane care sustin functiile importante ale organismului. Puteti sta in picioare, merge, alerga si sari doar cu ajutorul genunchilor. Insa, loviturile pot distruge genunchii odata cu trecerea timpului, facandu-i mai putin rezistenti. Isi pierd lubrifiantul natural si astfel atat ligamentele cat si tendoanele isi pierd flexibilitatea.

Trebuie sa ne mentinem genunchii sanatosi si sa-i protejam de imbatranirea precoce. Genunchii trebuie sa fie intotdeauna pregatiti pentru miscari bruste sau rapide. Aceeasi regula se aplica si in cazul tendoanelor si ligamentelor deoarece si ele trebuie sa ramana flexibile si puternice pentru a sustine corpul.



Pentru ca ne pasa de sanatatea dumneavoastra, va oferim reteta unui smoothie natural care reface lubrifierea naturala a genunchiului intarindu-i structura. Astfel, va veti bucura de o viata mai buna.

Puterea celor trei: ananas, scortisoara si ovaz.

Acest smoothie contine un complex de vitamina C, magneziu si bromelaina. Toti acesti compusi au proprietati antiinflamatorii cu o capacitate mare de reducere a durerii.

Ingrediente:

  • 250 ml apa
  • 1 ceasca fulgi de ovaz instant
  • 40 g miere
  • 2 cesti cubulete de ananas
  • 2 cesti suc proaspat de portocale
  • 7 g scortisoara
  • 40 g praf de migdale

Mod de preparare:

Fierbeti fulgii de ovaz dupa care amestecati cu 2 cesti cu suc de portocale.

Puneti in blender ananasul, mierea, praful de migdale si scortisoara. Amestecati pana cand compozitia devine cremoasa. 

Adaugati fulgii de ovaz si sucul de portocale dupa care amestecati din nou in blender pana cand obtineti o pasta omogena. Daca preferati bauturile reci, adaugati cateva cuburi de gheata.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog