-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Reteta din otet de mere care ajuta la tratarea in mod natural a artritei si durerilor articulare


Publicitate

Atunci cand suferiti de dureri articulare este extrem de dificil sa va duceti activitatile la bun sfarsit. Exista persoane care au astfel de dureri dupa o zi grea la serviciu, insa acest tip de durere dispare dupa o zi de odihna.

Insa, unele persoane experimenteaza dureri articulare cronice sau sufera chiar de artrita. Artrita este o inflamare a articulatiilor si exista mai multe tipuri de artrita, putand afecta orice zona a corpului, de la gat pana la picioare.




Daca suferiti de dureri articulare ar trebui sa stiti faptul ca medicamentele din farmacii nu ofera o alinare prea mare. Una din cele mai bune metode de a scapa de aceste probleme este schimbarea stilului de viata, inclusiv a dietei alimentare.

Daca suferiti de artrita si observati faptul ca medicamentele nu functioneaza in cazul dumneavoastra sau pur si simplu va doriti un tratament naturist, exista o varianta. Vine sub forma otetului de mere.

Mod de folosire:


Una din cele mai bune metode de a folosi otetul de mere pentru tratarea articulatiilor este sa folositi varianta inmuierii.

• Amestecati otetul de mere cu sase cesti de apa.
• Apoi puteti introduce mainile si picioarelor in acest amestec. Daca aveti dureri in zona gatului, puteti inmuia un prosop in acest amestec dupa care il aplicati la nivelul gatului sau in orice zona a corpului unde resimtiti durere.

O alta varianta de tratare a durerilor articulare este amestecul de otet de mere cu ulei de masline sau de cocos. Folositi 2 linguri de otet la o lingura de ulei.

• Amestecati bine si aplicati la nivelul articulatiilor.
• Pentru a scapa de dureri, masati si lasati sa actioneze.
• Daca veti face acest tratament cu regularitate, veti observa o ameliorare majora.

Otetul de mere poate fi si baut, pentru prevenirea artritei. Amestecati doua sau trei linguri de otet de mere cu 250 ml de apa sau cu orice tip de suc de fructe.

Sucul de cirese este o buna alegere in cazul in care doriti si mai multe beneficii pentru sanatate. Consumati de trei ori pe zi, de preferat inainte de masa. Puteti aplica direct pe zona inflamata pentru a scapa de dureri si discomfort.

Otetul de mere este o alegere excelenta pentru a scapa de durerile articulare insa, poate avea si alte intrebuintari. Este un antioxidant puternic care va poate elibera corpul de toxine. Beneficiile otetului de mere ar trebui luate in considerare de cat mai multi oameni.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog