-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O lamaie pentru a scapa de inflamatii si dureri puternice!


Publicitate

Lamaiul este cel mai vechi si cel mai cultivat pom fructifer, din lume! Lamaile chiar isi merita dreptul de a fi numite "super alimentul". Lamaile sunt pline de minerale, vitamina C, A, B1 si B6, magneziu, bioflavonide, acid folic, fosfor, calciu si potasiu.

Acestea ajuta la protejarea organsimului de multe boli si au foarte multe efecte pozitive asupra intestinelor, stomacului, ficatului si a intregului sistem imunitar.



Sucul de lamaie si coaja au un gust acid si acru deoarece lamaile actioneaza asmenei unui tampon pentru organism, putand reduce hiperactivitatea din stomac. Coaja de lamaie are proprietati antiseptice iar frunzele sunt folositoare in cazul reducerii febrei.
Ceea ce nu stiati este faptul ca fructul dumneavoastra preferat ajuta si in cazul articulatiilor dureroase! Uleiurile esentiale din coaja de lamaie ajuta la relaxarea vaselor de sange, avand un efect antiinflamator.

Reteta de mai jos este simpla si foarte eficienta. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente, pe care cu siguranta le aveti chiar la dumneavoastra in casa.

Iata cele doua variante:

Decojiti insa doar partea galbena nu si cea alba. Frecati pur si simplu coaja pe zona afectata si puneti un bandaj peste. Lasati sa actioneze timp de 2 ore.

Sau

Puneti coaja a doua lamai intr-un borcan si umpleti cu ulei de masline. Inchideti borcanul si lasati amestecul sa se aseze timp de doua saptamani. Aplicati uleiul pe zona cu probleme si acoperiti cu tifon. Lasati sa actioneze peste noapte. Este important sa va asigurati ca folositi lamai organice.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog