Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

January 3, 2016

O lamaie pentru a scapa de inflamatii si dureri puternice!

Lamaiul este cel mai vechi si cel mai cultivat pom fructifer, din lume! Lamaile chiar isi merita dreptul de a fi numite "super alimentul". Lamaile sunt pline de minerale, vitamina C, A, B1 si B6, magneziu, bioflavonide, acid folic, fosfor, calciu si potasiu.

Acestea ajuta la protejarea organsimului de multe boli si au foarte multe efecte pozitive asupra intestinelor, stomacului, ficatului si a intregului sistem imunitar.Sucul de lamaie si coaja au un gust acid si acru deoarece lamaile actioneaza asmenei unui tampon pentru organism, putand reduce hiperactivitatea din stomac. Coaja de lamaie are proprietati antiseptice iar frunzele sunt folositoare in cazul reducerii febrei.
Ceea ce nu stiati este faptul ca fructul dumneavoastra preferat ajuta si in cazul articulatiilor dureroase! Uleiurile esentiale din coaja de lamaie ajuta la relaxarea vaselor de sange, avand un efect antiinflamator.

Reteta de mai jos este simpla si foarte eficienta. Aveti nevoie doar de cateva ingrediente, pe care cu siguranta le aveti chiar la dumneavoastra in casa.

Iata cele doua variante:

Decojiti insa doar partea galbena nu si cea alba. Frecati pur si simplu coaja pe zona afectata si puneti un bandaj peste. Lasati sa actioneze timp de 2 ore.

Sau

Puneti coaja a doua lamai intr-un borcan si umpleti cu ulei de masline. Inchideti borcanul si lasati amestecul sa se aseze timp de doua saptamani. Aplicati uleiul pe zona cu probleme si acoperiti cu tifon. Lasati sa actioneze peste noapte. Este important sa va asigurati ca folositi lamai organice.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.