-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce a consumat acest barbat pentru a scapa de diabet fara tratament medicamentos!


Publicitate

Acum patru ani, un tanar, a fost diagnosticat cu diabet si tensiune arteriala crescuta. Un tratament pe baza de insulina si medicamente nu putea fi evitat.

Prin simplul consum de fructe si legume proaspete a reusit sa-si invinga boala!

Dintr-o intamplare a descoperit acum 4 ani ca suferea de diabet. Cum? Prin simplul fapt ca ii era in permanenta sete. Cand a ajuns la medic a avut un soc. Acest i-a masurat glicemia care ajunsese la 290. Medicul i-a spus ca pancreasul sau nu mai functiona si ca nu are sanse sa supravietuiasca fara insulina.



Tanarul a acceptat ideea ca are diabet si a inceput sa faca insulina si sport insa, dupa un timp au inceput sa apara alte probleme medicale. Nivelul trigliceridelor a crescut la 160, tensiunea arteriala depasea 15/10 si lua foarte multe medicamente...

In seara de revelion, a anului 2013, si-a zis ca s-a saturat sa fie bolnav si ca va schimba lucrurile in favoarea sa. A luat aceasta decizie dupa ce a privit emisiunea “The Edge of Science” unde invitatul special era Dr. John Zirdum. Acesta consuma alimente crude timp de 12 ani.

Dupa ce a privit emisiunea si s-a gandit foarte bine, a decis sa incerce. Si-a cumparat un blender si odata cu el o noua viata. 

Dupa o perioada foarte scurta de timp a inceput sa vada primele rezultate. Glicemia i-a scazut la 70.

Pur si simplu nu ii venea sa creada. S-a hotarat sa nu mai ia insulina deoarece isi daduse seama ca odata ce tinea aceasta dieta, glicemia nu avea cum sa mai creasca. Imediat a inceput sa piarda in greutate, cu fiecare zi care trecea scapa de cate un kg. In 25 de zile slabise 11 kg. Dupa patru luni de la aceasta dieta devenise deja alt om. In acest moment nu mai foloseste insulina, tensiunea arteriala este de 12/7, trigliceridele masoara 140 si a slabit mai mult de 20 kg. Traieste fara sa ia medicamente si se simte excelent.

Reteta sucului sau preferat

  • Cateva frunze de varza
  • 5 kiwi
  • 2 banane
  • 2 mere
  • Jumatate de litru de apa

Consumati jumatate din acest suc dimineata si restul pe parcursul zilei.

Atunci cand va este foame este bine sa mancati fructe, salate de fructe si ton, deoarece acesta din lume contine vitamina B12, necesara unei bune functionari a organismului.

In acest fel veti scapa de senzatia de foame deoarece creierul va percepe faptul ca stomacul este plin. Primeste aceasta informatie prin intermediul sangelui si in sange gasiti tot ceea ce va este necesar pentru sanatate. 

NOTA: Inainte de a urma orice tratament, va rugam sa consultati un medic specialist.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog