-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

De ce apa cu gheata este periculoasa pentru sanatatea dumneavoastra?


Publicitate

Putini oameni inteleg de ce apa calduta este mai buna decat apa rece ca gheata. Sper ca acest articol sa va faca sa vedeti lucrurile mai bine.

Pentru inceput incercati asta:

Inchideti ochii si inchipuiti-va ca sunteti pe un doc de lemn, in apropierea unui lac de munte. Soarele straluceste, pasarelele canta si este o zi incantatoare de primavara. Stratul de gheata de deaspura lacului doar ce s-a topit. Hotarati sa inotati in lac.



Cum reactioneaza corpul dumneavoastra? Se va relaxa sau va incerca sa se apere?

Daca nu v-ati dat seama deja, apa calduta deschide porii iar cea rece ii inchide. Acelasi lucru se petrece si cu tractul dumneavoastra digestiv atunci cand consumati apa calduta sau rece.

La ce este supus organismul dumneavoastra atunci cand consumati apa cu gheata?

Organisuml consuma mai multa energie incercand sa regularizeze temperatura, in loc sa absoarba nutrienti si sa digere alimentele. Astfel puteti elimina apa.

Bauturile reci restrictioneaza digestia, micsoreaza vasele de sange si impiedica hidratarea.

Atunci cand consumati apa rece in timpul mesei, grasimea din alimente se solidifica iar organismul nu mai poate digera.

Daca preferati sa beti apa rece dupa mese, organismul dumnavoastra produce o cantitate mare de mucus, afectand functiile sistemului imunitar, fiind mult mai predispus la gripa sau raceala.

Oamenii cred ca apa rece ajuta la arderea caloriilor insa cu siguranta nu aveti nevoie ca sistemul dumneavoastra digestiv sa lucreze in plus, putand face lucrurile sa functioneze si altfel. Puteti arde calorii in multe alte moduri, fara a afecta functiile vitale ale organismului.

De ce apa calduta va face bine?

  • Stimuleaza enzimele digestive si sustine digestia
  • Hidrateaza mai repede tesutul
  • Imbunatateste tractul intestinal. Incercati sa consumati apa calduta cu lamaie, dimineata.
  • Organismul dumneavoastra digera mai repede mancarea

Activeaza detoxifierea naturala in organism si curata sangele, rinichii si stemul limfatic.

Odata ce ati decis sa optati pentru apa calduta sau apa la temperatura camerei, veti avea o digestie mai buna iar corpul dumneavoastra se va simti mai usor dupa sau in timpul mesei. Unii oameni spun ca un consum ridicat de apa calduta poate arde zaharul din sange.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog