-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Curatati-va buzele cu un pliculet de ceai iar rezultatele vor fi miraculoase!


Publicitate

Aceasta reteta simpla tot circula pe internet in ultimele saptamani, uimind fiecare persoana care o foloseste. Daca si dumneavoastra aveti probleme cu buzele, in perioada iernii, incercati aceasta metoda rapida si eficienta pentru care nu aveti nevoie decat de un pliculet de ceai. In plus, veti scapa si de utilizarea balsamului de buze sau a altor produse asemanatoare de ingrijire a buzelor.



Reteta rapida pentru buzele crapate

Imbibati un pliculet de ceai in putina apa, stoarceti surplusul si masati buzele cu ajutorul pliculetului, timp de cinci minute. Daca veti repeta acest proces in fiecare zi, hidratarea buzelor se va imbunatati. In plus, prin acest proces veti scapa de buzele crapate si odata cu ele de durerile cauzate de aeasta problema.

Secretul ceaiului verde

Ceaiul verde este una din cele mai populare plante din zilele noastre, fiind subiectul mai multor cercetari. Aceasta planta s-a dovedit a fi eficienta in tratarea multor boli, avand calitati remarcabile si in vindecarea ranilor externe. Utilizarea ei in cosmetica este foarte populara, mai ales in tratarea imbatranirii. Ceaiul verde are proprietati curative extrem de benefice pentru piele, inclusiv pentru buze, dar si pentru intarirea rezistentei organismului in fata razelor UV, imbunatatind eficienta cremei de plaja si tratand arsurile solare. Proprietatile sale antiinflamatorii calmeaza pielea si o protejeaza de iritatii, iar continutul de cafeina stimuleaza circulatia si detoxifica organismul. Compusul EGCG din ceaiul verde reface celulele pielii care se distrug in urma stilului de viata nesanatos, expunerii la soare si poluarii. Contine o cantitate foarte mare de OPC- unul din cei mai puternici antioxidanti care protejeaza pielea de imbatranirea prematura, prin lupta impotriva radicalilor liberi. De asemenea, inhiba enzimele care distrug colagenul care mentine elasticitatea pielii.

Masca de fata

1. Masca impotriva imbatranirii pielii

Amestecati 3 linguri de iaurt integral cu o lingura de ceai verde. Aplicati la nivelul pielii de pe fata si lasati sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care clatiti si aplicati o crema hidratanta.

2. Masca impotriva acneei

Amestecati o lingura de miere si o lingura de ceai verde, aplicati pe ten si lasati sa actioneze jumatate de ora. Clatiti.

Alte intrebuintari ale pliculetelor de ceai verde:

-Indeparteaza cearcanele
-Aromatizeaza pastele
-Imbunatateste calitatea apei pentru flori
-Indeparteaza mirosul neplacut din pantofi, din nisipul pisicilor sau din camere
-Indeparteaza grasimea din vase
-Bai antioxidante
-Elimina respiratia urat mirositoare
-Curata suprafetele din lemn
-Curata geamurile
-Coloreaza hartia

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog