-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

8 Metode de a va pune viata in ordine atunci cand va simtiti doborat.


Publicitate

1. Faceti o calatorie.

Da, plecati din oras, scapati de orice situatie in care va aflati. Atunci cand va apasa ceva, calatoriti spre un oras apropiat, luati avionul si mergeti in vizita la un prieten vechi, faceti orice sa iesiti. Experimentati schimbari de scenariu.



2. Faceti cunostinta cu oameni noi.

Stabilirea noilor relatii in vietile noastre poate avea un efect pozitiv asupra starii in care ne aflam. Suntem firi sociale iar metoda eficienta de a ne curata de relatiile toxice din trecut este sa iesim cu persoane noi.

3. Vorbiti despre ce va apasa.

Vorbiti cu prietenii despre ce va apasa. Nu mintiti, nu ascundeti, fiti sincer! Impartasiti sentimentele, spuneti-le de ce va simtiti atat de apasat pe interior. Nu va cereti scuze pentru ceea ce sunteti.

4. Schimbati-va look-ul.

Schimbati-va tunsoarea, cumparati-va haine noi, schimbati-va infatisarea. Uneori, o schimbare este tot ceea ce avem nevoie pentru a simti ca am inceput un nou capitol.

5. Daca nu vi se potriveste, scapati de el!

Renuntati la orice nu va reprezinta. Atunci cand simtiti ca viata dumneavoastra arata asemeni unor ruine, scapati de acele ruine si incepeti sa construiti un peisaj nou in viata dumneavoastra.

6. Ordonati-va viata!

Scapati de gunoaiele din viata dumneavoastra! Spalati-va perdelele, donati articole la magazinul local non profit, scapati de tot ceea ce nu va reprezinta, incepeti cu un spatiu proaspat, umpleti-l cu lucrurile pe care vi le doriti.

7. Invatati ceva nou.

Alegeti-va o noua limba, studiati o stiinta care va intereseaza, luati ore la colegiul local, imbunatatiti-va starea, invatati mereu ceva nou, faceti cunostinta cu oameni noi, asta va va face bine!

8. Iertati!
Iertti-va, iertati-L pe Dumnezeu, iertati Universul, iertati-i pe cei din jur. Nu va fie teama sa va enervati sau sa va aratati sentimentele si gasiti in interior puterea de iertare, este singura cale de a merge mai departe.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Rid
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog